У Луцьку польські поліцейські провели семінар з протидії торгівлі людьми. ФОТО

У Луцьку польські поліцейські провели семінар з протидії торгівлі людьми. ФОТО
У Луцьку поліцейські з воєводської комендатури поліції в Любліні провели семінар для співробітників Головного управління Національної поліції у Волинській області з протидії торгівлі людьми.

Навчання відбулося в рамках партнерства волинських і люблінських поліцейських та за фінансової підтримки програми польського співробітництва Міністерства закордонних справ Республіки Польща, - повідомляє прес-служба поліції.

У центрі уваги учасників заходу були особливості виявлення та розкриття злочинів, пов’язаних з трудовою експлуатацією в Україні та Польщі, досвід роботи кримінальної поліції та Центрального бюро поліції сусідньої держави. Йшлося також про значення співпраці поліцейських з організаціями громадянського суспільства.

Окрім того, учасники семінару проаналізували правові аспекти протидії торгівлі людьми, особливості розслідування злочинів, пов’язаних з трудовою експлуатацією.

На семінарі виступили віце-консул Генерального консульства республіки Польща в Луцьку Марек Запур, керівник сектору Укрбюро Інтерполу ГУНП у Волинській області Ігор Рябчиков, заступник начальника організаційно-методичного відділу слідчого управління ГУНП у Волинській області Іван Поторась, начальник управління кримінальної поліції воєводської комендатури поліції в Любліні Дарюш Афтика та надкомісар управління кримінальної поліції Воєводської комендатури поліції в Любліні Павло Душак.

Наступний семінар планують провести в Любліні. Результатами навчань мають стати підвищення кваліфікації поліцейських, поліпшення безпеки та рівня боротьби з транскордонною злочинністю, а також зростання обізнаності громадян про загрози торгівлі людьми.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запросіть старих міліціонерів, вони навчать і наших, і польських як працювати.
Відповісти
Зотька не звільнили??? Цирк)))
Відповісти
А чо його мали б звільняти??))))
Відповісти
Перефразуючи поета - вся Україна цирк а люд в нім клоуни
Відповісти
Останні новини
У Луцьку польські поліцейські провели семінар з протидії торгівлі людьми. ФОТО
05 жовтень, 2016, 22:13