Їздити рейковим автобусом до Львова лучани не поспішають. ФОТО

Їздити рейковим автобусом до Львова лучани не поспішають. ФОТО
Майже 20 пасажирів скористалися послугами рейкового автобуса Львів-Луцьк-Львів, який 28 вересня здійснив другий рейс з Луцька до міста Лева.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Потяг рушив 28 вересня о 6.22 з залізничного вокзалу Луцьк.

Нагадаємо, рейковий автобус Львів-Луцьк-Львів почав курсувати маршрутом 27 вересня. Поїзд їздитиме щоденно крім вівторка та середи. Транспорт вмістить 92 пасажирів. Відправлення з Луцька - о 6.22, прибуття до Львова - о 9.08. У зворотньому напрямку - о 17:07 зі Львова, прибуття до Луцька - о 19:53.

Як повідомили у довідці залізничного вокзалу Луцька, вартість квитка до міста Лева становить 59 гривень 25 копійок. Щодо електрички Ківерці-Підзамче, яка з'єднує обласні центри, то, зі слів працівниці довідкової, поки її «не знімають», але, можливо, вона перевозитиме пасажирів лише до Стоянова.

Щодо вражень пасажирів, то, для прикладу, лучанка Галина залишилася задоволеною побаченим. Мовляв, транспортний засіб виглядає привабливо, а в середині - зручні сидіння. Також вона відзначила, що в дорозі - лише 2,5 години.

На думку жінки, вартість квитка у рейковому автобусі відповідає наданим послугам, зазначається у публікації.

Мешканка Львова Катерина сказала, що приємно вражена новим поїздом. Додала, що рейковий автобус «не йде ні в яке порівняння з електричками, якими раніше возили людей».

Стосовно незначної кількості пасажирів львів'янка мовила, що це тимчасове явище: поки про новий залізничний транспорт мало хто знає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Браво! Сьогодні зі Львова він вийшов без жодного вільного місяця. Аншлаг!
Відповісти
Сьогодні їхав... Є плюси та мінуси. Великий плюс "сів і вийшов" без зупинок їде, без "труханини", плавно. Але комфорту 0 коли є людина яка сидить навпроти, з моїм зростом то взагалі не зручно, місця мало.
Відповісти
Молодці можуть коли хочуть
Відповісти
Останні новини
Їздити рейковим автобусом до Львова лучани не поспішають. ФОТО
28 вересень, 2012, 11:45