Луцькі прикордонники затримали літак АН-2 з контрабандою. ФОТО. ВІДЕО

Луцькі прикордонники затримали літак АН-2 з контрабандою. ФОТО. ВІДЕО
Учора, 6 жовтня, у Хмельницькій області співробітники Держприкордонслужби та СБУ виявили і затримали групу осіб, які готувались до незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів за допомогою літака АН-2.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Близько 22 години на околиці с. Соколівка Ярмолинецького району в рамках кримінального провадження спільна міжвідомча група оперативних співробітників Луцького прикордонного загону та УСБУ у Волинській області із залученням спецпідрозділу «Альфа» затримала 9 фігурантів даного кримінального провадження.

В літаку АН-2, який готувався до зльоту, правоохоронці виявили більше 130 ящиків з тютюновими виробами білоруського виробництва без акцизів. У ході проведення подальших пошукових заходів неподалік в одному із приміщень фермерського господарства було знайдено ще близько 110 ящиків з сигаретами.







Наразі продовжуються слідчо-оперативні дії та процесуальні заходи. Встановлюються всі обставини правопорушення та коло інших причетних до оборудки осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що на землі зловили, а то б ще комусь хату знесли.
Відповісти
Пагранци, якщо будете таке писати, то наркоту будемо брати за брамою і без вашого відома.
Відповісти
Краще б ві ловили контрабондістов з Росії в зоні АТО а це наш літак і коробки з 2014 року напевно Янукович домашні речі забирає а ви до хлопців пристали
Відповісти
от молодці прикордонники, я думаю після цієї статті, відношення до вас дуже поміняється... Як шо пішли вам на зустріч, то нащо таку свиню підсовувати, для читачів просто скажу, що жодного прикордонника там не було, працювало лише Волинське та Київське СБУ...
Відповісти
Останні новини
Луцькі прикордонники затримали літак АН-2 з контрабандою. ФОТО. ВІДЕО
07 жовтень, 2016, 16:35