Тепер у луцьких юніорів є безплатна квест-кімната*

Тепер у луцьких юніорів є безплатна квест-кімната*
Банкіри зробили волинським юніорам особливий сюрприз - відкрили для них двері розвиваючої квест-кімнати. Вона розташована за адресою: м. Луцьк, пр. Відродження, 1.

Квест-кімната – це новий і дуже популярний вид дозвілля, який відмінно розвиває взаємодію в команді. Пройшовши таку гру з батьками, юніори гарантовано отримають масу емоцій і нові знання.

“Квести в жанрі «Вибратися з кімнати» (Escape The Room) - це інтелектуальна гра, де гравцям команди потрібно вибратися із стилізованого приміщення, в якому вони опинилися - розповідає керівник напрямку ЮніорБанку Північно-Західного РУ Галина Шеметило. - Учасники квесту стають частиною захоплюючого сюжету, разом вирішують загадки, шукають підказки і відкривають таємниці, які приведуть їх до ключа, що відчинить двері для виходу. Нам імпонує, що в цьому квесті ми можемо задіяти і дітей, і батьків. В процесі гри вони працюватимуть однією командою і, сподіваємося, стануть краще розуміти один одного.”

У кімнаті є цілий ряд загадок, які належить вирішити юніорам, щоб вибратися. Фізична сила їм не знадобиться, а гугл не допоможе. Всі завдання вирішуються за допомогою логіки і командної взаємодії. Відвідати унікальну квест-кімнату має змогу кожен бажаючий юніор. Для цього достатньо зателефонувати тренеру та залишити заявку на відвідування квест-кімнати: (063)1241183 (Людмила); (099) 3419344 (Мар'яна).

Отож квестуйте в ПриватБанку яскравіше й цікавіше!

Довідка: Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тепер у луцьких юніорів є безплатна квест-кімната*
07 жовтень, 2016, 18:16