У Луцьку «розводять» клієнтів нового фітнес-клубу?

У Луцьку «розводять» клієнтів нового фітнес-клубу?
Клієнти мережі фітнес-клубів "Sport Life", який нещодавно відкрився у Луцьку, вже діляться своїми враженнями і не завжди позитивними.

Про диво-акції та "енергетику" закладу в мережі Фейсбук написала дописувачка Таня Могилецька.

"Sport Life у Луцьку, відкриття і перше розчарування.
Вчора отримала смс від Sport Life – тільки 8.10. до 12.00 приходь за своєю карткою і забирай свій подарунок.
Прийшла, подарунки люблю як і більшість людей. Біля входу червона доріжка, дівчата та хлопці махають прапорцями, запрошуючи тебе до клубу, бахіли просять взути, щоб зберігати чистоту. Ніби все чудово, але в кабінеті, де видають картки якась негативна енергія, чую обурення людей.
Виявляється, що подарунок – це флаер, де розповідається про умову згідно якої ти отримаєш 14 додаткових днів відвідування клубу, а тепер увага! )))) якщо протягом дня прийде твій друг і купить клубну карту на рік.
Найбільш безглуздішого подарунку я не отримувала за все життя.
Ех, шкода, це мабуть такий маркетинг по-українськи", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 94
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, що ви хотіли? халяви не буває, за все потрібно платити!
Відповісти
брехня, вчора отримав 20 посилку з аліекспрес з халявой!
Відповісти
Збс порівняння..
Відповісти
Що ви хотіли? то ж палиця відкривава
Відповісти
он молодец - озеро переплыл.
Відповісти
Це клуб кацапів а не Палиці!!!!
Відповісти
новий луцьк - розведемо по-новому!
не заплатимо податків на 40 млн і побудуємо для звичайних лохів 10 майданчиків по 10 тис, а для "преміум-лоха" - платний преміум майданчик за 10 млн.
а для вибагливих - флаєр в подарунок, відчуй себе лохом, приведи друга, нехай він теж приєднається до гурту почесних лохів)

ріжем стрічку,
танцюєм попами,
земля лучан
уже захоплена!
Відповісти
А вона під "подарунком" що розуміла? Може квартиру чи машину? Звикли все на халяву.
Відповісти
"Подарунок" - це певна винагорода або матеріальна вигода, яку ти отримуєш безкоштовно або за номінальну вартість. Право взяти участь в акції "приведи друга і отримай бонус" - це не подарунок. Мова не про машину чи квартиру, а про те, що право взяти участь у акції (яка вимагає здійснення певних дій) по суті своїй подарунком бути не може. В даному випадку людині пообіцяли подарунок (14 днів відвідування), але змовчали, що для його отримання потрібно виконати ще певні умови. Це чиста маніпуляція.
Відповісти
якій клюб така і реклама...чисто для рагулів
Відповісти
Більших маніпуляторів, як рекламісти, годі й шукати!
Відповісти
Це ж не квест. Вкл мозг
Відповісти
В Інтератлетиці 2800 на рік і без всяких акцій. А тут по акції 2900 на рік а без акції 9000!!!! Ви що здуріли. Вас розводять на рівному місці а ви ведетесь)))))) Ну лохи.
Відповісти
без акції 3000грн, за 9000 це повний пакет з басейном і т.д
Відповісти
так, але тренер де є в інтреатлетиці хороший???? От хто там дійсно нормальний трненер, окрім емоційної Світлани?????
Відповісти
Олег Хом'як,якщо хто не в курсі!
Відповісти
то він в такому залі працює,що страх...
Відповісти
Є, відвідую інтератлетику(ПОРТСІТІ), взяв 9місяців за 2500 безлім абонемент, взяв з тренерером ДІМА, молодий енергійний хлопець, головне від тренера, щоб правильно показував виконання вправ, з чим зправляється чудово, невідходить нікуди.
Відповісти
І слухаєш весь той емоційний Спіч пані Світлани?))))Чи на Андрійка дивишся,який такий ще...,а поведінка ...А Юра є ще-то окрема тема взагалі...
Відповісти
А ви в спортлайфі бачили хороших тренерів ?))
Відповісти
От мене цікавить теж які там тренери?!
Відповісти
Гсь пишете х... ню... інтератлетика без акціі 2800 це лише тренажерна зала... а рівняєте 9000 преміум пакет в спорт лайфі.. де можна користуватись тренажерами, пілатес, аеробіка, степ... баня, басейн... блін... та ми з чоловіком за одну баню викидали в сзон до 9000 тис. Одна година в нормальній бані від 300 грн... я так бачу що каку пашуть ті , в кого грошей купити на рік абонемента немає.. от і бісяться.. ми з чоловіком 20 раз прораховували варто чи ні... і це я мовчу за я якість спорт обладнання в інтер атлетиці. ( попереджу , що чоловік професійний спортсмен.. і в цьому розбирається)
Відповісти
Всім Луцьком Вас, пані Наталіє, вітаємо з покупкою абонементу!
Натхнення Вам, гарної парки в сауні!!! Приємних вражень і економічного зростання!!!
Відповісти
Так, в мене не має такої суми відразу,уявіть собі.В нинішній час за такі кошти на море поїхати можна відпочити.Абонемент за !!!!! 9500грн. і всього лише 2 міс. відтермінування + ціна без тренера...! Макс. сума 420грн.абонемент в місяць "інтератлетики" за рік це - 5040грн. Проте,я там той абонемент як хочу так і використовую, 2 тиж. на місяць маю право переносити свої заняття. проблема там лише в тренерах, але, де в спортлайфі візмуться тренера?самостійно ніколи в житті не матимеш такого рез-ту як з тренером,щоб тут не казали. з неба?! Тому, одне заняття від 125грн.-Ви мене вибачте і плюс абонемент тоді 792грн. в місяць!!!! ТО ПОДУМАЙТЕ КОМУ ТАКІ КОШТИ НЕ ШКОДА ВИКИНУТИ ПРОСТО НА АБОНЕМЕНТ!Так, все нове, чисте-це плюс,але це всього лише макс. на рік... І ціни реально космічні та річний абонемент-не для Луцька...
Відповісти
це треба тільки те й робити, що в спорт комплекс в певні години вписуватися в групи та ходити. якщо Ви з чоловіком такі багаті, то ми за Вас раді і бажаємо,щоб всі в цій країні мали такий достаток. але, нажаль,в нас людська більшість живе на зйомній квартирі, а зате з айфонами...
Відповісти
Вас туди хтось силою запихає? До чого ця мова...
Відповісти
До того що працівники і полішуки з сіл наших менших повелися на це шоу для убогих...,ну якими вони,певне, і є по житті...
Відповісти
Повністю з вами згідна!!! Хто не купив абонемент той і пише )))) жаба - кращий друг наших людей )
Відповісти
Лох твоя доля. Ти що туди, що туди не ходиш. Пий півасік, плюй сємкі, пиши коменти на волиньпост - це реально твоє.
Відповісти
ти ідіот? в інтер атлетиці просто зал за 2800
я в спорт лайф також тількі тренажерка купив за 1800грн на рік абонемент. рахуй сам
Відповісти
Не розумію звідки стільки критики, відкрився сучасний спорткомплекс з басейном, ваше право не ходити.. А критики ніби це бордель відкрили.
P/S я теж не ходжу туди, так як не хочу змінювати свій зал і тренера.
Відповісти
100% Ніби їх загоняють туди.
Відповісти
Кратко і внятно;) супер!!! Підтримую... бо якпивні офіси відкривають, то пів Луцька " хлопає в ладоши"
Відповісти
Краще б борделі відкрили
Відповісти
Панове, які проблеми...
відкрийте свій спортзал (чі будьшо інше) і роздавайте подарунки.... слабо?
Відповісти
Інтератлетика.А Ви шановні знаєте чиє бабло там крутится?Да всім п...іг.Подивітся статистику стосовно реєстрації лексусів і бех.Приємно будете здивовані.
Відповісти
Знайома купила абонемент, але вже не хоче ходити - в туалеті ніхто не прибирає, все загаджено. Жах.
Відповісти
повний маразм
Відповісти
То загаджено не тому що не прибирають, а тому що всяке бидло там гадить.
Відповісти
Читаючи коментарі щодо відкриття спортлайфу ц луцьку на багатьох новинних сайтах просто стає смішно. На скільки то треба заздриди іншим людям (у даному пипадку тим хто купили туди абонементи) щоб покривати заклад брудом з усіх боків. Я даю гарантію що 95% відсотків відвідувачів спортлайфу які вже його відвідали не напишуть жодного поганого коментаря, тому що - там дійсно круто... і вартий він тих грошей. Сучасний великий басейн, лазні зал і ще багато крутих речей... я радий що такий заклад відкрився у нашому місті, хто працює той зможе собі дозволити, а хто пропиває 500 грн за вечір а той більше в різних генделиках і кричить що в них мізерні зарплати для такого закладу, то вже вибачте то ваші проблеми! А тим хто шукає халяву, пам*ятайте безкоштовний сир тільки в мишоловці...
Відповісти
А ви там працюєте?
Відповісти
Я працюю програмістом, а в СпортЛайфі тільки на пів ставки вечорами прибираю. Роботою задоволений. І можу позайматись спортом як є час.
Відповісти
Хреновий програміст, якщо по вечорам змушений прибирати.
Відповісти
А чим флаєр не подарунок?! Дуже круто обламали пані,яка любить халяву. Вона мабуть і в ресторанах на халяву їсть)))
Відповісти
Пачка цигарок в день 20 грн., в місяць 600 грн., в рік 7200грн. На цю заразу гроші знаходяться... зайдіть в аптеку і гляньте ціни на ліки... Спорт це вигідно.
Відповісти
погоджуюсь. але є велика альтернатива SportLife. 9000 грн це здирництво
Відповісти
Так цей абонемент можна було купити за 6500... зі знижкою.. ми з чоловіком так і зробили! І доречі отримали в подарунлк по 3 місяця додатково... купували минулого лютого... хто цікавився, той знав ціни на цю пору..
Відповісти
Всім Луцьком Вас, пані Наталіє, вітаємо з покупкою абонементу!
Натхнення Вам, гарної парки в сауні!!! Приємних вражень і економічного зростання!!!
Відповісти
працівники спорт лайфу-вивпийте валер янки!!! може,що в липня 2014року ми мали купувати абонемент? краще подумайте де ті ялини прекрасні поділися з центру...,а не виписуєте тут маразми полішуцькі...
Відповісти
Панове з такіми акціями - це плювок лучанам в лице. Коли в людей плюните вони витруться, але коли люди в вас плюнуть ви втонете!
Беріть свої БТР і забирайтесь геть з Луцька убогі меценати і перепливальщики!!
Відповісти
до того ще й вчора.
Відповісти
Вчитель з йоги в СпортЛайфі вже є??
Відповісти
Про які ви 3000 тисячі пишете мені за 6000 самий дешевий абонемент пропонували (спортзал+басейн) і казали що дешевших немає, і окремо спортзал без басейна не можна взяти, були ще дорожчі такіж тільки по 8000тис.грн.
Відповісти
А мені адміністратор запропонував позичити в знайомого посвідчення учасника АТО і з ним оформити абономент зі знижкою за 2000 грн.
Відповісти
Треба було прийти до 8 жовтня, щоб купити зі знижкою. Слідкуйте за новинами.
Відповісти
будемо ні спати, ні їсти, ні відпочивати-лише слідкувати за спортлайфом)
я б взагалі хотіла побачити хто туди пішов: ТІ,ЯКІ МАЮТЬ БАБАЛО(БО МАМА\ТАТО ЇМ ЦЕ ДАЛИ) і ті, які за останні кошти його купили,але живуть на зйомній квартирі та їдять сосики та мівіну,а ще мамусі з села передають свининку))),то в них свято). Весь адекватний "сер. клас" місцевий на цей цирк і вусом не повівся...
Відповісти
То чого ниєш тоді, сер.клас? Тебе заставляють купляти абонемент?
Відповісти
Хтось старається і заробляє хороші гроші, а хтось на дивані сидить і триндить...
Відповісти
Трандиш тут ти пишучи маразми безграмотно в офісі за 2500грн.в місяць зате на роботі)))))))))бо вдома інтернету нема всі кошти йдуть на сільські панти
Відповісти
Скільки вам років?
А мені 21, я працюю на офіційній державній роботі та сама можу оплатити спортзал.Навіть річний!
До чого тут батьки,свині,зйомні квартити!
Не лізьте до чужого карману.В наш час є люди,які власним розумом можуть заробити ту копійку та використати її для свого ж блага.
А люди дивні.Їм все будують ,а все не так.
Побудуйте кращий,дешевий спортзал.
Відповісти
То вкажіть на якій Ви працюєте такій державній роботі?Конкетним прикладом, чого ж лише пусті слова???
Відповісти
І напишіть - хто Вас туди прилаштував в Ваші 21?
Відповісти
Ви не може повірити що в нашій країні людина в 21 сама собі може дозволити абонемент (річний) в спортзал. Вкажіть номер вашої картки, я буду Вам по можливості допомагати.
Відповісти
А я тренуюсь працюючи на складі "Модерн-Експо"!!!
Раджу всім!!! Приходьте на роботу - безкоштовні тренування, 500-600 підходів в день, душ, їдальня - все задля Вашого комфорту!!!
Відповісти
А з\п мабуть 2000 ?
Відповісти
Хто що б не говорив ,але Інтератлетика працює з 2000 року по сьогоднішній день і виховала немало тренерів,з яких є чемпіони світу,Європи і Украіни; Не розумію навіщо обговорювати власників ,якщо це зроблено для спорту
Відповісти
Порадьте тренера в порт сіті...От нема...
Відповісти
Незнаю бандити чи ні але то що там пів-Луцька безкоштовно тренуються це точно.
Відповісти
Тільки зі Спорт Лайфу. Враження позитивні. Брав повний пакет ще в лютому 2016 зі знижкою, вийшло 500грн/міс. Гарні тренажери, басейн, лазні,атмосфера. Мені сподобалось, якщо хтось хоче дешевше в Луцьку э альтернативи інші спорт зали. Можна навіть повний пакет зробити окремо купити абонементи в спортзал від 300грн/міс, центральний басейн від 250грн/міс, загальна лазня 80грн/одне відвідування 4-6 разів на місяць. Ось і рахуйте.Так можливо за раз суму за 12 міс не кожен зможе викласти це мінус.
Відповісти
Кацапский заклад!!!
Відповісти
а піва нєт. недоработка.
Відповісти
Тут певне говорять ті, які заздрять, що не пішли, вас силою ніхто не тягне, не хочете не ходіть, сидіть далі вдома, нема чого поливати брудом пристойний спорт клуб!!!
Відповісти
В нас всі хто не пішов-це виключно ті,які ночами не сплять і тільки те й роблять, що заздрять...Які ж Ви обмежені,страх.
Відповісти
Видно що в Луцьку купа полішуків які тількі скиглять.
я абонемент в Спорт лайф ,,CLASSIC

Карта полного дня,, необмежений на рік купив за 1800грн в липні це виходить 150грн в місяць.
Відповісти
Ще за 5 років наперед треба було купити.Відкладав би по 15грн.зі своєї ЗП 3000грн.і все-життя вдалося,відвідуєш кацапську мережу.я супер мовний чувак,йоу,а ще в мене айфон..
Відповісти
ЗП вмене не 3000 а більша в рази і айфон є та це тут ні до чого.
В липні почув про акцію в спорт лайфі про даний абонемент порахувавши економію тому що зараз хожу в зал за який викідаю 400грн в місяць не вагаючись купив. за декілька місяців на перед даний абонемент і дуже задоволений.
А складається відчуття що деякі індивіди прохлопали акцію і жаба душить і гавном та брудом поливають все навкруги бо барани і все прогавили.
не подобається айфон купи самсунг чи флай є ж альтернатива не подобається спорт лайф іди в інтер атлетіку чи ще кудись для чого ваняти і показувати свою полішуцьку натуру.
тут як в приказці чого бідний бо дурний, а чого дурний бо бідний ото шановне пансвто це якраз більшість людей в даному місті.
Відповісти
добре, що ти стадо, бо в тебе ж є айфон)))
обмеженість-це Ваше)
Ви про всебе гарно все сказали.
Відповісти
Ти обмежене заздрісне дитинча яке не може заробити на нормальний телефон. Кожен вибирає сам якій пристрій для звязку йому купувати псля користування самсунгів ленов і іншого злапу айфоном задоволений на 200%
Відповісти
У Луцьку розводять читачів жовтої преси заголовками про те, що "У Луцьку «розводять» клієнтів нового фітнес-клубу"
Професіоналізм "журналістів" зашкалює! А воняють в основному ті, хто в цьому житті нічого не добився і не доб"ється, так як все на що ці люди здатні - це поливати брудом інших, які щось реально роблять і мають. Воняйте далі - всерівно ні на що інше не спроможні)
Відповісти
от кожен і по собі судить)
сам себе і описав)
тільки треба ще на уроки укр. мові...
Відповісти
а ви більше чмошних акцій робіть для тупих! тіпа приведи друга! Вас будуть ще більше "поважати"!
Відповісти
Власник - РАсіянин з Американскім паспортом. Якій не сплачує податкі в Україні.

ПРОСТО в гуглі введіть Спортлайф скандал і ви зразу зрозумієте яка це бича контора.
Відповісти
ахаххахахахахахахааххахаха
Відповісти
Даємо Россії право збирати гроші на потреби війни.Голосуйте за нас лохі.
Відповісти
Дуже прикро, що таке видання пише такі убогі статті. А коменти показують рівень аудиторії та населення загалом. Яка б це мережа спортклубів не була - хочеш - ходиш і погоджуєшся на умови. Не подобається ціна, умови, оточення, айфони, свині і т.п. речі, що так отравляють ваше життя, що ви тут кричите про це - не показуйте своє гниле нутро. Так, це інтернет, тут доступна функція "облити брудом". От тільки вимазується той, хто його ллє. Соромно скиглити. Займіться собою, а не хаянням інших.
Відповісти
А що тебе обурюю? Люди діляться своїм враженням та висказують свої думки. А в нас демократія і незалежна преса, а ти що хотів щоб піарили Палицю і його Спорт лайф? Люди незалежно від політичних вподобань висловили свою думку. А Палиці в свою чергу потрібно викинути на вулицю менеджерів які запустили таку дешеву піар акцію. Краще б за подарункі мовчали, а так вийшла антиреклама)) Що є то є!
Відповісти
От ти свій рівень і показав\ла,особливо, українська мова в тебе "солов'їна. Правопис також "сяє".
А чого ж нема ще слова заздрість?))) бо ж,переважно, власникі такої марки тел., типу, тебе думають, що якщо цього тел. ти не маєш, то ти або БОМЖ або ..., хоча ще хто є тим... дивлячись на характеристику тел. Тому, перше, ніж писати-3 рази відмірь!
Відповісти
Схожа ситуація і з футбольними майданчиками які реставровував і будував фонд Ігоря Палиці. Після того як місяць вони проіснували безкоштовно на них не запускають. Благодійність по Палицькі)))!!
Відповісти
Всім привіт можу дати вам пораду як економити гроші і спалить дуже багато калорій приходьте до мене на "шиномонтаж радость" якраз сезон розпоченається і буде вам щастя надругій день....)))))
Відповісти
Мммм...дя! Агрєсівний маркєтінг))))
Відповісти
От читаю коментарі і не розумію обурених людей. Кожному своє. Чому тут дивуватись. Хто має кошти хай йде в спортлайф, хто не може дозволити собі такий зал - займаються в залах з іншою ціновою політико. ГОловне, що хто хоче займатись спортом - знайде і зал і кошти, а той хто голосніше від усіх обурюється, то в більшості випадків ні в який зал не ходять.
Відповісти
Спочатку навчись розмовляти, а потім критикуй"клюб"
Відповісти
Нажаль, чи на щастя, знаю симпатичну Тетяну. Хм, все життя своє рахувала чоловіків, з якими переспала, винними їй! (( . Мудра в меркантильності, не віднімеш. Використати чоловіка-святе, впрочем, если на русском - так делают минимум 90% нынешних женщин. Отсюда желание ХАЛЯВЫ и всецело!((. Ничего личного, но к такой категории относятся и все те, кто ждет субсидии, помощь на детей, и т.п. Стає зрозумілим, чому всю історичну минулість украінці називали себе працьовитими, добрими,.. А це просте замилювання протилежності.(( Нажаль ми ліниві, заздрісні та неймовірно злі!((
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «розводять» клієнтів нового фітнес-клубу?
10 жовтень, 2016, 08:27