Донбасу загрожує екологічна катастрофа

Донбасу загрожує екологічна катастрофа
Велика кількість радіоактивних матеріалів без належного нагляду може загрожувати Донбасу екологічною катастрофою.

Про це повідомив полковник ЗСУ В’ячеслав Попов в ефірі Еспресо.TV.

"Це передумова для створення техногенної або екологічної катастрофи. Всі ці відходи повинні належним чином утримуватися, а я не впевнений, що бойовики виконують усі процедури відповідно до алгоритму дій. Це можливо. Особливо зараз, коли дощі і ґрунтові води піднімаються, і у них може бути все, що завгодно", - зазначив полковник.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путіну нехай скажуть ті, хто кричав, щоб Путін їх спас... НІКОЛИ І НІКОМУ НЕ ПОТРІБНО ВІРИТИ , ЩО ОКУПАНТ ПРИЙДЕ З ДОБРОМ НА ЧУЖУ ЗЕМЛЮ, ТЕРИТОРІЮ... (ЗЛОДІЙ І БАНДИТ В ЧУЖУ ХАТУ НЕ ЛІЗЕ НІКОЛИ З ДОБРИМИ НАМІРАМИ МИ ЦЕ ЗНАЄМО !!! ТАК І від ОКУПАЦІЙНИХ ВЛАД І ОЗБРОЄНИМи ВІЙСЬКАМИ ЧУЖОЇ ДЕРЖАВИ 500 РОКІВ УКРАЇНА І ЇЇ НАРОД ПОТЕРПАЄ).
НІ ВІЙНАМ НА УКРАЇНІ !!! БЕРЕЖІМО СВОЮ ЗЕМЛЮ, КРАЇНУ І НІЯКИМ ТИМЧАСОМ І БРЕХЛИВИМ ВЛАДАМ НЕ ВІРМО !!!
Відповісти
А я вважаю, що потрібно діяльно любити свою землю. Бо патріот- це той, котрий береже цілість свого роду, виховує родину в порядності і національному дусі, береже в родючому і красивому стані землю, яку дали Рater-Господь і pater-батько. Це істинний патріот, живий стовп нації, а не той, хто лише збуджено плеще язиком про любов. Кожен хлопчик має виростати борцем, що готовий захистити як родину, так і вітчизну, і віру. А живучи сьогодні, в важкий для країни час , повинен боротися за вдосконалення життя своєї родини і вітчизни. Тоді можемо бути спокійними за наш народ, за нашу країну. Робіть те, що переживе нас. РОБІТЬ ЦЕ ДЛЯ ЗАГАЛЬНОГО ДОБРА, ДЛЯ БАТЬКІВЩИНИ, ДЛЯ РОДИНИ. Як мало залишилося духу українського, спостерігаючи за рабською покорою співвітчизників.Болить душа , крається серце... Господи, те зло залишилося і по сей день! А де взяти того духу - його винищили ! І не видно просвітку. Одні за правду кладуть голови на плаху, а інші в ту ж мить падають на коліна, зраджують, продаються, аби виклянчити собі якусь дещицю....
Відповісти
кладуть голови на плаху, а інші в ту ж мить падають на коліна, зраджують, продаються аби виклянчити собі якусь дещицю... Раби, подножки, грязь Москви, Варшавське сміття- ваші пани, Ясновельможнії гетьмани, Чого ж ви чванитеся, ви ! Сини сердешної України! Що добре ходите в ярмі, Ще лучче, як батьки ходили.Не чваньтесь, з вас деруть ремінь,А з їх бувало , й лій топили ! ... Кайданами міняються, Правдою торгують.Схаменіться, недолюди, Діти юродиві!( Т.Г.Шевченко "І мертвим, і живим, і ненародженим землякам моїм в Україні і не в Україні моє дружнєє посланіє", 1845 р.)
Відповісти
Останні новини
Донбасу загрожує екологічна катастрофа
11 жовтень, 2016, 05:23