На Волині на «благодійності» заробляли мільйони. ФОТО

На Волині на «благодійності» заробляли мільйони. ФОТО
Податківці на Волині розкрили злочинну групу, яка ввозила в Україну товар на продаж під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу ДФС.

На Волині працівники податкової міліції розкрили схему з ухилення від сплати податків при незаконному ввезенні на територію України товарів під виглядом гуманітарної допомоги. Правоохоронці встановили, що громадянин України, використовуючи особисті знайомства з представниками релігійних і благодійних організацій низки країн ЄС, організував схему безмитного ввезення на митну територію України одягу, взуття та побутової техніки під виглядом гуманітарної допомоги.

На кордоні цей вантаж оформлявся як гуманітарна допомога, яка надходить на адресу підконтрольних зловмисникові благодійних організацій і подавалася відповідна митна декларація. При цьому ніяких платежів до державного бюджету не сплачувалися.

Після проведення всіх митних формальностей вантаж прямував на склади організатора і учасників схеми, де товари сортувалися для відбору кращих зразків для реалізації без відображення цих операцій у податковій та бухгалтерській звітностях і сплати податків. Надалі товари продавалися за готівку. Зразки товарів, які не пройшли сортування, залишалися на складах для надання митним органам при інших митних операціях, пов'язаних з гуманітарною допомогою.

Всього учасники злочинної групи ввезли в Україну 840 тонн товарів.

В результаті проведених на Волині та в Луцьку дев'яти обшуків виявили та вилучили 12 печаток і штампів підприємств, чорнова бухгалтерія, комп'ютерна техніка, первинні фінансово-господарські документи псевдоблагодійних організацій, а також 167 тонн товарів. У разі реалізації зазначеного вантажу зловмисники отримали б 5,5 мільйона гривень неврахованого доходу.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за брєд? Як розумні люди могли подати усім таку розмиту інформацію. спочатку треба щось доказати а тоді писати. не вірю жодному слову.
Відповісти
А де посилання на офіційне джерело? Пахне фейком якимось... У дфс є сайт і там у новинах прес центру такого немає
Відповісти
якесь лахміття. а де фотки з мільйонами чи товарами?
Відповісти
Рейдерський наїзд за відмову платитихабарі.
Відповісти
Тоже мені новина, та церква все життя будується. Тепер ясно чому - гуманітарку отримують, і приховують в ніх нові речі. Дурному ясно. Віруючі. І сміх і гріх, чесне слово
Відповісти
тєпєрь нам ізвєсна всьо! :-D
Відповісти
цікава логіка.. якби ховали нові речі то може б не будували все життя ту церкву.. от штунди і ховають і не будують...
А взагалі дуже цікаво побудоване речення)

Відповісти
Якби будівництво завершилось, то не було б стільки допомоги з-за кордону. Поки є будівництво, допи є допомога, в яку можна всунути і нові речі, щоб тут продати.
Звичайна логіка.
Але, я так розумію, ви туди ходите, тому так і пишете:)
Відповісти
Допомога їде людям) поцікавтеся скільки її роздається по району і скільки їде на схід і так далі... скільки в школах парт стоїть і меблів по лікарнях, скільки іграшок роздано і акцій проведено)
Щоб одна машинка пройшла всі митні процедури треба заплатити чимало бо в нас країна така.. і то не хабарі зазначу, а цілком прийнятні побори так от як з вас і мене будуть брати за комуналку..
Хочеш щось робити плати) хочеш людям - плати) така країна..
А людям в нас часто і лахи не треба, а пакети з харчами, або меблі, а де на них кошти брати щоб дати іншим - підкажіть?
може і приторговують бо того добра навалом і воно не треба нікому і гниє.. але в нас половина країни в секонд вбирається ніхто не плаче...
Просто напевне ділитись не захотіли з кимось от і результат..


Я туди не ходжу просто знайомий з процедурами і маю знайомих в церкві і не раз приймали участь в акціях, які вони проводили і бачив і чув що куди йде
Довго будуєш - накрав) швидко збудував - накрав або америка дала...
зазначу що америки в цих людей нема за спиною..
Відповісти
Ця церква завезла багато вантажів з одягом і продуктами в АТО, для воїнів і населення.. А посадовці тільки говорити вміють..
Відповісти
Стаття "на лоха"!!!
Відповісти
Вже декілька років поспіль пастор цієї церкви продає оптом нові речі,які були ввезені в Україну під виглядом гуманітарноі допомоги,речі з Голандії. Також син пастора має магазини в Ківерцях і був магазин в Луцьку до минулого року саме продають ці нові речі Голандію і тррхи гуманітарки. Про тачки пасторськоі сім'ї вже промовчу,не думаю,що намолили... При цій церкві є книжковий магазин з духовною лтературою, так я там купував Біблію , потім дивлюсь на ній пише" не для продажу" таке маркування вибите. В мене питання до шановного пана Пастора,звідки такі Біблії"не для продажу" продаються за немалі гроші? Дякую за увагу
Відповісти
"Вважаю, що бізнес потрібно носити на руках, а не давити!" Володимир Гройсман.
Син пастора- діючий підприємець з 2004, декларує дохід біля 200-300 тисяч грн. за рік. Також має офіційно найманих прицівників, і на всі товари, що реалізовуються- має документи. Тому, певно, і їздить на тачках, не соромлячись їх оформляти на себе, не ховає.. А в керівництва ДФС, з державними зарплатами, де в рази кращі тачки беруться, оце питання!? Ви, такими коментарями, даєте хід цим "справам".
Відповісти
а чого ж ти ту біблію купив? треба було взяти її безкоштовно десь де дають безкоштовно. Хоча б ти не знайшов такого місця. А ще моя порада, іди краще читай біблію, ніж на коменти час витрачаєш.
Відповісти
а ще, молитва таки має силу!!! Господь - пастыр мой! я ни в чем не буду нуждаться. судячи з цих слів і машину можна вимолити. а ще, якби ти хоч маленьку частину зробив від добрих справ, які роблять ці люди, то ти б теж міг їздити на хорошій машині. В тебе все попереду. бог благословляє тих, хто служить йому.
Відповісти
Думаю Біблії не продають, а ПЕРЕпродають. Тому запустив цей процес хтось інший.
Відповісти
Ти незнаєш шо кажеж. ))
Відповісти
Мабуть комусь пастор заважає
незнаю шо вони робили з тою гуманітаркою,но знаю точно що вони завжди помогали людям,в АТО возили допомогу,безхатченкам,інвалідам,ще й до того будують величезну церкву для людей
Відповісти
Думаю ВолиньПост, як завжди, мало того, що компетентний, ще й змягшує факти, щоб не наводити пустих наклепів.
Справді там ходили МІЛЬЯРДИИИ, а не мільйони. Ггг
Відповісти
ну ти й нескромний прикаліст. ..
Відповісти
..то, може ти думаєш тим, на чому сидиш? Гггг
Відповісти
навіть думаючи цим місце, таку дику статтю не сколотиш
Відповісти
Була на акції вуличній влітку, і там роздавали безкоштовно гарні подарунки дітям та дорослим. Коли кому просто так хтось щось давав на вулиці? А ніхто. а вони це роблять...
Відповісти
Я прочитав і утруївся. повна брехня і наклепи.
Відповісти
В нашій церкві можуть помолитись за одуження!
Відповісти
Якщо, навіть, в інфі є хоч трохи правди, то у нашій країні майже всі отак якось крутяться непрозоро. Ці не крали з бюджету, не обкладали людей хабарями на посадових місцях, а створили заробіток з нічого, завезли... Та ще й, нерозумні, допомагають комусь якось і той храм якось будують. НЕ РОЗУМІЮ ЧОМУ ЗДІЙНЯВСЯ ТАКИЙ ГАЛАС, НІБИ МАНЬЯКА СЕРІЙНОГО УПІЙМАЛИ?
Відповісти
Міліція збрехала у цьому тексті 16 разів.Вірите її після цього?
Відповісти
І до цого не вірили.
Написали недоведені фантазії в Цензор, щоб показати натовпу ефективність. А необтесані провінціали - перепостили з перебілтшенням, для сенсації.
Відповісти
По розводили тут сект ,тепер самі не знаєте що робити.штунди свідки єгови це не безпечні люди
Відповісти
Неграмотні- самі небезпечні!)
Відповісти
Згідна на 100%, правда правильно буде НАЙнебезпечніші
Відповісти
Ти напевно сектант)самий головний аферист)
Відповісти
ти - вчитель української мови
Відповісти
Де тут об'єктивність у цій статті. Просто наліпили без фактів і аргументів.
Відповісти
Останні новини
На Волині на «благодійності» заробляли мільйони. ФОТО
12 жовтень, 2016, 15:40