Нічна пригода в Луцьку: затримали екс-міліціонера напідпитку

Нічна пригода в Луцьку: затримали екс-міліціонера напідпитку
У Луцьку затримали напідпитку чоловіка, який в 2014 році працював старшим інспектором дозвільної системи Луцького міськвідділу міліції.

Це сталося в ніч на четвер, 13 жовтня, а повідомили про це в Facebook журналістка Марія Доманська та активіст Сергій Рижков.

"Патрульні піймали п'яним за кермом Сергія Куприянчика. Вчиняв також злісну непокору. Відмовився звісно від освідування, хоч за зовнішніми ознаками мав явний стан алкогольного сп'яніння.Також Сегій Рижков виявив, що в його авто було дуже багато документів, схожих на дозвільні документи на зброю. Жінка, яка була пасажиркою авто, дуже копошилася в цих документах, щось ховала, перескладувала і приховувала обличчя", - розповідає Доманська.

"Слідчі Луцького відділу поліції, а саме Демидюк Антон Анатолійович наразі не хотів щось робити із заявою про можливе порушення, а саме наявність документів не в своєму місці, можливе корупційне діяння тощо, не хотів реагувати. На місці працює старший оперуповноважений внутрішньої безпеки Ягодовський Ярослав Анатолійович. Далі буде...", - продовжує вона.

"Тільки після дзвінка Сергій Рижков до начальника Луцького відділу поліції Олега Кічука, в нього почали брати пояснення та щось фіксувати. Наразі авто марки БМВ стоїть навпроти "Там-Таму". В ньому далі лежать документи в папках, що за підозрою Сергія є дозволами на зброю. Ніхто їх не чіпав", - повідомила журналістка.

"Після оформлення адмінправопорушення за ст. 130 та 185 КУпАП Сергій Куприянчик разом із братом Олександром повернулися до авто. Ймовірно мали намір його забрати. Авто зареєстроване на Лесю Куприянчик, дружину порушника. Цікаво, що жінка, яка була в авто спершу заявила, що вона дружина порушника, тобто автоматично власниця авто. Проте у відділі поліції вже назвалася іншою особою. Жоден із Куприянчиків не пред’явив документи на авто", - пише Доманська.

Насамкінець вона запитала:

"Питання для вундеркіндів: що робити, коли в авто є явно документи, які не мають там бути згідно закону? Є заявник, який заявив про цей злочин? А слідчі посилаються на ст. 233 КУпАП, в якій немає жодних для них підстав у цій ситуації, щоб провести огляд авто. Водій авто звісно такої насолоди правоохоронцям не подарує. А якщо жіка-пасажирка була тою самою Лесею Куприянчик, то вона ж не така дурна, щоб показувати, що в її ТЗ. А якби б був черговий суддя в Луцьку і слідчі б хотіли дійсно оперативно діяти, вони б відкрили провадження, пішли б до судді, взяли б ордер на обшук авта і вуаля, щось би й та знайшли. Недарма п’яний водій так настирливо намагався авто повернути. Та не в нашій країні і не з такими лінивими й неперконаними працівниками Луцького ВП, на жаль".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 57
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даманська та Рижков на міліцію як на червону тряпку реагує, то є хФороба
Відповісти
Я не на міліцію так реагую , я на пьяне бидло вбивць за кермом так реагую ... На тих що решають дозволи на зброю так реагую
Відповісти
з Вашими (активістськими) атестаціями, скоро в поліції зовсім нікого не буде. Одні бурсаки і фізкультурники будуть робити, яких більше нікуди не братимуть, а от в поліцію можна, бо "сила є ума не треба". Самі ативісти приводять до цього, а потім скаржаться не некваліфікованих працівників. Ви ж в атестаційній комісії були. Шо набрали те і маєте.
Відповісти
Хід ваших думок не зрозумілий. От такий класний мент, але не пройшов атестацію. І що, можна п'яним за кермом їздити? а якби був ще при посаді, то взагалі закони не писані. Якщо було бидло, то таким і лишилося. Правда зараз не при погонах
Відповісти
а вас не взяли, чи атестацію не пройшли?
Відповісти
Чоловік вже рік як не працює...І вони не моі , а моі і Ваши. Вас все влаштоваволо ?! Скажіть це в центрі міста біля стели загиблим хлопцям... Не можете голосно, хоть пошепки скажіть... Почніть щось
Відповісти
Ще є прокуратура та СБУ, треба в такий ситуаціїї на ноги піднімати всіх.
Відповісти
Про нацгвардію забули і війська космічної оборони!!!!
Невде така важлива подія обговорювати пяного ща кермом?
Їх до 30 в день у Луцьку затримують а ви на одного напали бо він колишній.

Жаба душить за те що в нього БМВ ?
Чи що я не розумію, чи Вам приходилось йому хабарі носити а зараз хоч познущаєтесь ?
Відповісти
Те що пяний - то окреме питання, найцікавіше - документи які мають перебувати у дозвільній системі, а не у звільненого працівника, цим мають негайно зайнятись слідчі, а вони морозяться, тому і треба підключати інші інстанції, щоб справа не заглохла, а слідчих-саботажників - звільнити.
Відповісти
шкода Сеню.
Відповісти
Знаю тих Купріянчиків, що на вул.Захарова проживають. їм, а особливо йому, закон ніколи не був писаний. Памятаю і знаю їх дуже давно і з їхніми вихватками.
Відповісти
хороша людина
Відповісти
Шановна пані вундеркінд,може ви і скажете за якею статтею КК потрібно було вносити відомості до ЄРДР...Чи ви ще живете за старими мєнтовськими приказками на кшталт:аби була людина,а стаття знайдеться? Я б Вам порадив,якщо ви не являєтесь фахівцем у галузі права, то не лізьте з незрозумілими коментарями,аби пропіаритись...
Відповісти
За якЕю .... гггг.... Манєвичи рулять..... троха вивчився у гінститутах, але не дуже....
П'ний водій за кермом - це стаття, не треба крутити і виляти, не треба тут срач розводити .... П'яний за кермом - винуватий, крапка. Баба його - винна, бо покриває злочин. Документи на зброю - просто бонус до цього. Все просто, не треба ускладнювати.
Відповісти
Яка нафіг стаття?? По адмінці в єрдр??? Нема питань за 130, але на підставі чого той слідак мав у машину лізти,бо хтось побачив ЯКІСЬ документи у машині??хтось може підтвердити що в машині документи на зброю???на припущеннях ви далеко підете...
Відповісти
Ніхто нікуди не мав право лізти. Треба просто почати роботу... І суд все зробив, винис рішення на Законий огляд !так через 10 годин, але все зробили законно , але якшоб не Патрульна поліція яка сутки охороняла авто , то посвідчення і цікаві печатки пішлиб гуляти
Відповісти
ось які обличчя випливають!!!!!!!!! Почекайте, скоро Цуманьські повспливають
Відповісти
А до чого тут Цуманські?
Відповісти
ними переповнена міліція, як і маневицькими екземплярами
Відповісти
Смішно дивитись, а скільки гонору в цього екс міліціонера, прошли часи, коли ходив Купер там з широко розтавленими ногами - ст інспектор - був!!! ХА-ХА!!! А зараз, як звичайний правопорушник, п"яничка, таким і завжди був!!!!
Відповісти
Про ноги в точку ))) справді так ходив
Відповісти
Всім потрібно збиратись і намайдан захищати побратима.Це вже ми вміємо.
Відповісти
прошли часи Шпаківства, Крохмалів та Кондратів, тепер в МВ можна буде побачити усіх вискочок, а їх там дуже багато, як "екс" так і забутих старих-новопризначених. Далі буде........
Відповісти
ноні. наш час знову настане і дуже скоро!
Відповісти
Побачимо, вже кругом себе показали
Відповісти
а ти і показати немаєш нічого!!!! ХАХА!!!!
Відповісти
Наш це кого?К.В.В.? тоді нічого не зробив, а зараз тим більше
Відповісти
настали кращі часи коли грабують серед біла дня.шкода що таких людей вже нема в міліції.це були професіонали.а зараз постанову написати неможе.бо в сокіричах такого невчили.але можна передзвонити до старих кадрів вони підскажуть що треба писати.
Відповісти
Нона?а вам зараз краще стало жити?
Відповісти
до редакції Волиньпост, якщо людина працювала колись в органах, то на ній клеймо на все життя чи як? На даний момент цей водій не працює в органах,навіщо цей цирк...таке враження що у вас якась негласна вказівка чмирити усіх колишніх міліціонерів...ну напився, ну і що??та кожний день когось затримують пяним за кермом, чому нема статтей що затримали лікаря чи вчителя чи іншого когось...таке враження що вам у борщ на*рали мєнти,і у вас ціль життя поливати їх брудом...
Відповісти
А що це дама така, яка назвалась дружиною.........
Відповісти
А скільком заробітчанам він поміг візи відкрити ще на Д.Глицького, як тримав порядок в довжилезній черзі і протягував руку помочі особливо потребуячим і щедро платячим щоб не стояли в черзі.
Відповісти
Вам напевне не поміг, або дозвіл не "порішав"?
Відповісти
Ні я через інших рішав, дешевше вийшло.
Відповісти
Особисто моє враження двояке: для чого писати про колишніх, це уже минуле та забуте, але для чого возити дозволи на зброю це питання сьогодення!!!!! треба поцікавитись зацікавленим особам, для чого??? можна зробити показник!!!
Відповісти
Якщо зараз кожен активіст,журналіст буде говорити поліцейському що йому робити то для чого та поліція? Хай журналюги злочини розкривають кваліфікують за бандитами бігають, бо навчилися вийти з камерою постояти задати пару питань, після чого включити свою бурну фантазію і написати як вони це бачать але не як не насправді,я неговорю за конкретно цю ситуацію, просто щоб всі були на своїх місцях.
Відповісти
Якщо зараз кожен активіст,журналіст буде говорити поліцейському що йому робити то для чого та поліція? Хай журналюги злочини розкривають кваліфікують за бандитами бігають, бо навчилися вийти з камерою постояти задати пару питань, після чого включити свою бурну фантазію і написати як вони це бачать але не як не насправді,я неговорю за конкретно цю ситуацію, просто щоб всі були на своїх місцях.
Відповісти
А я був свідком як за кермо сідают пяні активісти.чого їх так під конвоем ще не одного не показали???
Відповісти
я був свідком як активістів відпускали
Відповісти
Сергію, ти що не знав, що треба було тобі зробити в цій ситуації? Брата спитав би!!! Він підсказав би!!У нього гарно це вийшло! Показово!!!!!
Відповісти
Волинь має знати своїх "героїв"
Відповісти
Волиньпост, не більше...."Супер новина"!!!!
Відповісти
Цікаво звичайно дізнатись, як живуть міліціонери у відставці, але не настільки, що трубити по всіх новинах
Відповісти
ЯКИХ???ТАКИХ ЯК ВІН
Відповісти
о таких!!!!!!
Відповісти
В полиции одни бармены и официанты работают, никто из них не знает ни своих прав , ни обязанностей . Понабирали непонятно кого. Псевдожурналистка насмотрелась фильмов и сериалов и придумывает себе ордеры и т.д. Цирк устроили .
Відповісти
Так йому і треба!!! Гнила людина!
Відповісти
У нас в країні має бути норма кількості журналістів та активістів на душу населення, а також їх акредитація через медкомісію, а то розвелося писак та урапатріотів....
Відповісти
У нас в країні має бути норма кількості журналістів та активістів на душу населення, а також їх акредитація через медкомісію, а то розвелося писак та урапатріотів....
Відповісти
клоуни чому видаляєте коменти.Їдьте фотографуйте побиту патрульку пріус в дворі по вулиці мисливській.Ганьба
Відповісти
ВИ хворі люди
Відповісти
здорова ти наша .глянь на себе зі сторони в тих білих окулярах.
Відповісти
вона думае що гарна і розумна.
Відповісти
Дивний стан людини - всіх люди хворі.... Одна Доманська і Рижков здорові.
Відповісти
)))))))) треба щоб провірились в ліпінах!!!!!
Відповісти
Старшого Купера треба притягувати не тільки за це ,але й за те коли він працював в посольстві РП у Луцьку, коли брав гроші у людей за вирішення питань по відкриттю віз.МУДАК.



Відповісти
Останні новини
Нічна пригода в Луцьку: затримали екс-міліціонера напідпитку
13 жовтень, 2016, 08:58