Влада хоче забрати пенсію в деяких пільгових категорій пенсіонерів

Влада хоче забрати пенсію в деяких пільгових категорій пенсіонерів
Питання підняття пенсійного віку зараз не на часі.

Про це йшлося під час сьогоднішньої оперативної наради в ОДА.

«Не стоїть питання підняття пенсійного віку. Треба переглянути деякі пільгові категорії. А то є люди, які пішли на пенсію в 40 років», - зазначив голова ОДА Володимир Гунчик.

Нагадаємо, що 8 жовтня директор європейського департаменту МВФ Пол Томсен порекомендував Україні «підвищити пенсійний вік в рамках реформи, спрямованої на збалансування на зменшення дефіциту Пенсійного фонду. І це має починатися з так званих «пільгових» категорій».

Через кілька днів міністр фінансів Олександр Данилюк пояснив, що «в тексті меморандуму з МВФ держава зобов'язується до кінця грудня 2016 року ухвалити закон, який би врегулював пенсійний вік, а також скоротити кількість людей, що рано виходять на пенсію».

Також нагадаємо, зараз в Україні йдуть на пенсію: чоловіки - в 60 років, та жінки – 57,4. У більшості країн світу на пенсію йдуть пізніше. У США та Японії і чоловіки і жінки виходять на відпочинок у 65 років. У Німеччині в середньому – в 66 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви не рівняйте життя людей в Японії чи в США, вони там живуть, мають якісне харчування, лікування, відпочинок, а в нас що, зарплати не вистачає на найнеобхідніші речі.
Відповісти
Вже не можливо слухати як ідуть на пенсію за кордоному Що ви рівняєте???Про яке підвищення пенсійного віку може бути мова.Що зробили з жінками : Роботи немає і пенсії теж Вже не знають як позбавитись від тих майбутніх пенсіонерів.Так розстріляйте нас і заспокойтесь
Відповісти
Посікавтесь середньою тривалістю життя в цих країнах, а тоді збільшуйте пенсійний вік
Відповісти
А яке там якісне харчування в Європейців??? Оте що вони польське і німецьке продають? оті чоколади і ті солодощі від яких аж тошнить. А пенсії треба забирати в тих хто крав і так" званих" військових які собі документи пороили а нічого він і не здобував.
Відповісти
То не треба жменями їсти ті конхфети і вас не затошнить.
Відповісти
Шановна, європейці-це не тільки поляки та німці, так до Вашого загального розвитку!
Відповісти
ну якщо в тих європейців немає нічого якісного, то чого ми туди сунемось і рівняємось на них
Відповісти
Правильно заберіть пільгвий вихід на пенсію ментов,пожарников, вчителів,медицини.Вони наробилися старшно.За що вони виходять на пенсію в 40-45 років.І,головне пішов на пенсію і далі працює,одержуючи по 6 тисяч пенсії-це пожарники началники не простой народ.Шахтарям і атовцям лищайте,а це все забрати.З депутатов і держслужби познімайте пенсії,які в них по 20-30 тисяч, а в нас тисячу.
Відповісти
Ніхто з вчителів в 40 і навіть у 45 вже не вийде на пенсію за вислугою літ.На то треба мати 30 років стажу і дожити як наприклад мені до 52 роки .
Відповісти
У вчителів чи медиків є пільги при виході на пенсію??? Шановний, Ви- неадекватна людина!А ще й недалека....
Відповісти
пенсіонери, виїзжайте в США, Німеччину чи Японію, там вам заплатять, - можливо
Відповісти
З держслужбовців пільгову пенсію вже забрали два роки тому. Хай би ще з депутатів познімали. І працівників невидимого фронту, які щось там роблять і в 30-35 на пенсію. Скотинякі.
Відповісти
Забезпечте в країні такий рівень життя як за кордоном тоді і на пенсію відправляйте як і в них.... І з такою ж пенсією як за кордоном
Відповісти
Закон не має зворотньої сили тільки для суддів та прокурорів
Відповісти
навіщо нам та европа, і ми туди премся ми прекрасно жили без европи і проживем, нас там ніхто нечікає навіщо ті евро стантарти це не для нас"""""
Відповісти
Останні новини
Влада хоче забрати пенсію в деяких пільгових категорій пенсіонерів
17 жовтень, 2016, 12:48