Під колесами автівки загинув лежачий велосипедист

Під колесами автівки загинув лежачий велосипедист
У Ківерцівському районі, на автодорозі сполученням с. Озерце – с. Клепачів, в ДТП білорус за кермом «Форд Фокус», переїхав велосипедиста, який лежав на дорозі.

Про це 1 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

Як з'ясували правоохоронці, велосипедист їхав велосипедом у напрямку с. Клепачів, зупинився на узбіччі та з невідомих причин впав на проїзну частину дороги. Потерпілий загинув.

30 вересня 2012 року близько 10 год. 30 хв у Нововолинську 55-річний водій автомобіля «ВАЗ-2104», рухаючись на ділянці дороги з обмеженою оглядовістю не справився з керуванням і виїхавши на узбіччя, влетів у дерево. Водій авто опинився у лікарні.

Ще одна людина постраждала внаслідок автопригоди, яка була зареєстрована о 13 год. в селищі Любешів по вул. Брестська. Водій за кермом «ВАЗ-21061», не надав перевагу в русі автомобілю, який рухався по головній дорозі. Таким чином відбулось зіткнення з автомобілем «ВАЗ-211540» під керуванням 41–річного жителя Закарпатської області. У результаті 20-річний водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у хірургічне відділення Любешівської ЦРЛ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під колесами автівки загинув лежачий велосипедист
01 жовтень, 2012, 11:15