Директор нововолинського заводу прокоментував вчорашню трагедію

На Нововолинському ливарному заводі унаслідок того, що відлетіло днище ємності для технічних рідин, постраждало двоє працівників. Один із них загинув.

Про це у коментарі Діловому виданню Волині "Конкурент" повідомив директор підприємства Олександр Доманський.

Як розповів керівник заводу, працівники будівельно-господарчого відділу разом з начальником готували ємність для технічних рідин на дворі. Ця ємність об'ємом 38 метрів кубічних, зі слів Олександра Доманського, вже була у використанні, тому деякі її ділянки потрібно було заварити.

"Після того, як її почали фарбувати, начальник відділу вирішив проінспектувати роботи, оглянути зварні шви, відстежити, чи немає витоків повітря. Для цього підключили систему і подали дуже низький тиск у бочку. Але, поки із незрозумілих причин, днище бочки на місці зварки під тиском повітря відірвалося", – розповідає керівник підприємства.

Олександр Доманський додає, що поряд знаходилося риштування, з якого перед цим фарбували люди. "В момент випробування нікого поряд не було", – наголошує він.

"Але відірвалися днище, вдарило по риштуванню, і воно полетіло до людей, які спостерігали за цим процесом. Травмувало начальника і одну людину, яка там працювала за цивільним договором", – каже директор.

У результаті двоє людей потрапило до лікарні в тяжкому стані. Одна померла, інша – начальник відділу – зараз лежить у реанімації.

"Займаємося, надаємо допомогу. Дуже уважно підходимо до цього питання. Виправити ситуацію неможливо, але треба зробити так, щоб хоча б якийсь позитив для людей був", – підсумовує керівник підприємства.

Як підтвердили у Нововолинському міському відділі управління ДСНС, загоряння на території заводу не було, тому пожежники на місце події не виїжджали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на заводі, що Правила Техніки Безпеки писані чиєюсь кров'ю!!! Іншої причини не існує.
Відповісти
Останні новини
Директор нововолинського заводу прокоментував вчорашню трагедію
19 жовтень, 2016, 11:01