Екологи знайшли любителів «дармового» піску на Волині

Екологи знайшли любителів «дармового» піску на Волині
Екоінспектори Державної екологічної інспекції у Волинській області у вересні виявили 3 факти порушення та псування земель сільськогосподарського та лісогосподарського призначення в результаті несанкціонованого видобутку піску.

Про це пише «Перець Волинський» з посиланням на прес-службу Держекоінспекції.

Порушення природоохоронного законодавства правоохоронці виявили на території Раковоліської сільської ради Камінь-Каширського району, Любешівської селищної ради біля полігону твердих побутових відходів та на території Білинської сільської ради Ковельського району в несанкціонованому кар'єрі біля лісового масиву. Порушників притягнули до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Також в результаті перевірки, яку провели спеціалісти Держекоінспекції спільно з Волинською міжрайонною природоохоронною прокуратурою на території Рожищенського району, знайшли ще одну групу шукачів дармового піску. Факт порушення земель несанкціонованим видобутком піску за допомогою механічних засобів виявили на земельних паях біля села Носачевичі. Матеріали перевірки передали в органи прокуратури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екологи знайшли любителів «дармового» піску на Волині
02 жовтень, 2012, 08:58