«Субсидії повинні надаватись усім, хто її потребує», - Розенко

«Субсидії повинні надаватись усім, хто її потребує», - Розенко
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко під час наради, 21 жовтня щодо стану проходження опалювального сезону 2016-2017 рр. доручив головам ОДА вжити заходів щодо недопущення неправомірного позбавлення людей субсидій органами соцзахисту населення.

Про це пише Урядовий портал.

«Сьогодні надзвичайно гостро постало питання позбавлення субсидій за надання недостовірних даних. Факти надання недостовірних даних, безумовно, є. Але я звертаю вашу увагу на те, що будь-яке позбавлення людини субсидії має відбуватися публічно, на засіданнях комісій із залученням - обов’язково - субсидіантів і заявників. Це неприпустимо, коли з’являється інформація про те, що у нужденних людей забирають субсидії і вимагають відшкодування», - наголосив Павло Розенко.

«На минулому тижні я особисто розбирався із ситуацією, коли родину, в якій двоє інвалідів, І і ІІ групи, позбавили субсидії. Вони продали житло і купили менше. І на підставі якогось акту якоїсь інспекції про неправомірність призначення субсидії за здійснення покупки вартістю більше 50 тисяч гривень, їх позбавили субсидії і вимагали повернути 10 тисяч гривень. Добре, що ми про це дізналися і повернули цю ситуацію назад», - розповів Віце-прем’єр.

«Я наголошую, що будь-яке позбавлення людини субсидії - це форс-мажор, це надзвичайна ситуація. І тому такі рішення можуть прийматися лише на засіданні спеціальної комісії і за присутності людини. Є велике прохання ці питання тримати на особистому контролі. У нас з вами спільне завдання - не позбавити людей субсидії, а надати субсидії всім людям, які їх потребують», - наголосив Павло Розенко, звертаючись до керівників органів місцевої влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продолжаю переводить адекватных украинских авторов.

Василь Кирилич - музыкант, бандурист из города Дрогобыч Львовской области.

"Читая в соцсетях комментарии людей, которые были на майдане, понимаю, что все они просто трусы.

Хотя между строк отдельных сообщений можно прочитать, что люди, якобы, осознали что натворили, но вслух они этого боятся сказать.

Ну что же вы, герои, стыдно признать себя участниками развала страны? "Но мы не думали, что оно так обернется, теперь видим, что нехорошо".

А тогда вы не видели, повылазило вам?

Но, как бы там ни было, покайтесь, люди, Бог простит вам. И люди простят. Не стройте из себя и дальше героев, которые сбросили "тирана", потому что геройства в этом нет, а разве что невероятная тупость вместе с жестокостью.

Тупость заключается в том, что вы клюнули на приманку проходимцев и пошли делать "революцию", не имея ни лидера, ни четкой цели.

Но нет, цель у вас была: это "европейские ценности". Просто копия коммунистического «светлого будущего».

А жестокость ваша - это просто какое-то воплощение в вас дьявола во время майдана и последующих "революционных" событий.

Священники благословили на убийство, пенсионеры вырывали камни из мостовой и подносили тем, кто бросал их в живые мишени - милиционеров и беркутовцев.

А милые и улыбчивые девочки с раскрашенными национальными цветами личиками разливали горючую смесь в бутылки - это из-под их рук выходили смертельные "коктейли Молотова", которыми потом живьем сжигали людей...

Трусы вы, люди. Боитесь самих себя. То, что вас наполняет сегодня, - это есть дух лукавого, от которого надо избавиться.

Путь один - покаяние. Не бойтесь, отважьтесь!"

Источник: https://www.facebook.com/kyrylych.vasyl/posts/1661598710818544
Відповісти
Чуєш,потягни сотку,закуси і йди вже спати,а то починаєш утопляти.
Відповісти
Останні новини
«Субсидії повинні надаватись усім, хто її потребує», - Розенко
21 жовтень, 2016, 15:10