Трагедія на Волині: фура збила та переїхала людину

Трагедія на Волині: фура збила та переїхала людину
На міжнародій трасі Ковель-Ягодин фура збила та переїхала чоловіка. Потім тіло потрапило ще й під колеса легковика.

Це сталося вночі 21-го жовтня, - пише Кордон.

За словами Анатолія Дружука, начальника Любомльського відділу поліції, трагедія сталася приблизно о 4:00 поблизу села Коцюри.

Водій вантажівки здійснив наїзд на пішохода, який з невідомих причин перебував на проїжджій частині. Доки винуватець паркувався й виходив до лежачого горизонтально на шосе чоловіка, на тіло потерпілого наїхав ще й легковий автомобіль. Водій легковика втік з місця події.

Загиблий є жителем Любомльського району. Наразі встановлюється у результаті наїзду якого із транспортних засобів настала смерть пішохода.

По гарячих слідах група швидкого реагування Любомльського відділу поліції оперативно виявила водія легкового авто. Інформацію про дорожньо-транспортну пригоду та її учасників внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Порушено провадження за ч.2 ст 286 Кримінального кодексу України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Війна меньше забирає життів ніж дорога ,треба з цим щось робити ,бо тепер страшно на вулицю виходити ,та й іздити страшно ,стільки бидла розвелось на дорогах ,яке елементарних правил не знає ,тих хто приймає екзамени на права треба постіцйно тримати під контролеим і вони повинні нести відповідальність за те що продають права потенційним вбивцям .
Відповісти
Що чоловік робив на проїжджій частині? В 4 ранку. Я бачив тіло, або хлопець був в край п'яний або не хотілось жити. Далеко пішохідного переходу, відбулося
Відповісти
Останні новини
Трагедія на Волині: фура збила та переїхала людину
21 жовтень, 2016, 16:39