Лучанка звинувачує місцевих лікарів у здирництві

Лучанка звинувачує місцевих лікарів у здирництві
Місцева жителька звинувачує лікарів Луцької міської клінічної лікарні в поборах, мовляв, медики вимагають гроші за медінструмент, який не можуть документально підтвердити.

Так, минулого тижня жінка потрапила до лікарні з підозрою на апендицит. Згодом діагноз підтвердився і жінку почали готувати до операції. Окрім придбання необхідних для операції медикаментів вона заплатила 1 150 гривень за саму процедуру. На підтвердження проплати пацієнтці видали квитанцію з муніципальної каси, в якій вона проставила свій підпис.

Однак наступного дня після операції лікуючий хірург став вимагати в дівчини ще 1 900 гривень за використаний інструмент – ендопетлі.

Мовляв, для операції він придав їх за свої кошти, які тепер йому треба повернути. Тоді дівчина попросила документального підтвердження – чек, виписку чи квитанцію за придбаний товар. Однак лікар без будь-якого пояснення відмовився надавати дівчині документ.

Тоді вона просила надати їй виписку про те, що вищезгадані ендопетлі знаходилися на балансі лікарні, а після операції їх кількість зменшилася.

Проте й у цьому медик відмовив. Зрештою, лучанка таки заплатила медику майже 2 000 гривень.

Водночас вона зверталась і до завідуючого хірургічним відділенням, який пояснив їй, що цей інструмент важко дістати в Україні і часто його привозять з-за кордону.

«Ситуація повторюється не перший раз, багато з пацієнтів бояться звертатись кудись тому, що бажають спокійно долікуватись і мовчки платять. Та сам факт відсутності підтверджувального чеку чи квитанції викликають сумніви і добросовісності лікаря, адже ціна може в рази відрізнятись», - прокоментувала ситуацію дівчина.

Відтак, свої претензії щодо ситуації в міській лікарні дівчина оформила у заяві, яку залишила у скриньці скарг і пропозиції, та надіслала до Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанка звинувачує місцевих лікарів у здирництві
24 жовтень, 2016, 21:02