«Жлобські вивіски» страшенно псують Луцьк, - журналістка з Києва. ФОТО

«Жлобські вивіски» страшенно псують Луцьк, - журналістка з Києва. ФОТО
Зовнішня реклама істотно псує вигляд луцьких вулиць, а ансамбль старого міста наразі виглядає хаотичним.

Про це у ФБ написала журналістка 1+1 Аліна Денисенко.

«Як і всі міста в Україні, Луцьк страшенно псує зовнішня реклама, і хочеться ті всі магазини-аптеки-піцерії з їхніми жлобськими вивісками вигнати геть. Місто зі «старим містом», яке можна розвивати й доводити до ладу, бо поки що той ансамбль виглядає хаотичним. З замком треба щось робити, бо локація крута, та якась порожня для туриста. Назви музеїв щось не сильно привабили, та я, зрештою ,і не знаю, що з того можна витягнути. Хіба якісь тематичні події проводити - антураж є», - поділилася враженнями Аліна Денисенко.

Також вона критично оцінили «вид з замку на гаражі».

Водночас журналістці сподобалося, що забудова в центрі переважно небагатоповерхова. «І вулиця Лесі Українки гарна, якщо познімати вивіски і прибрати отой книжковий ярмарок біля міськради (ЦНАПу, - ред), бо схожий на смітник», - пише Аліна Денисенко.

«На Театральному майдані відбувається звукове пекло. По-перше, періодично вмикається служба із собору у гучномовці, розставлені по периметру, по-друге, хтось стихійно крутить пісні про Ісуса, в т.ч. російськомовні, з динаміків у машині. По-третє, пісні про Бога й віру в Україну співає пара, що збирає гроші на лікування дитини», - йдеться в дописі.

«Дуже сподобався парк Лесі Українки, парки я взагалі обожнюю. По місту скрізь купа пожовклого листя. Навіть посеред доріг. Можливо, це мінус прибиральникам, але така легка занедбаність тільки шарму додає. Помічено літніх чоловіків, що з кавою стоять біля кав'ярень, курять й розмовляють в замкнутому колі. Такі речі створюють атмосферу. До речі, щодо чоловіків у віці - велика кількість були одягнені як справжні франти: краватки, капелюхи, пальта, окуляри в роговій оправі», - написала журналістка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ні про що...В кожному місті є свої проблемні місця. І в Києві також. Головне бачити слона в себе, перш ніж на мишку в інших вказувати.
Відповісти
яка сі хвайна собачка...
Відповісти
до чого ті жлобські комнтарі про місто?
краще б копирсалась в своїй нижній білизні.
Відповісти
Доводилось спілкуватись з людьми , котрі бували в багатьох містах обласного підпорядкування як на сході України так і на заході . Так вони в один голос казали . що Луцьк у порівнянні з іншими містами виглядає гарно і сучасно. А щоб зробити красоту треба гроші і немалі. Думаю . що при тих проблемах . що в нас є, ми можемо пожити в тому , що маємо.
Відповісти
Ходжу вулицями Луцька більше 50 років. Таким гарним, вимітеним, вичищеним, благоустроєним як зараз, він не був ніколи! І хто б там що мені не говорив - у місті нині є господар! А коментувати за принципом "усе не так!" і фотографувати не
виметене листя чи сміття - багато розуму хіба треба?!
Відповісти
Валерій а ти берегом річки Стир пройдись
Відповісти
Валерій а ти берегом річки Стир пройдись
Відповісти
оте жабуриння - це Стир? Дивина...
Відповісти
Марно потратила час, приділивши увагу цій публікації. ВолиньПост, будь ласка, намагайтесь писати про потрібне, важливе, доцільне та адекватне. Що то за важлива персона ця дівчинка, що ви до її критики прислухались і навіть опублікували світлини та коментарі. Якщо Алла Мазур з 1+1 буде ділитись враженнями про Луцьк обовязково дайте знати. Таке враження що тут редактора не має, а журналісти, що збреде те й викладають аби баланс набити. ))) Модератор, не обовязково публікуй, просто знайте!
Відповісти
Багато любителів поміркувати вголос на тему "треба щось терміново робити", а як доручиш зробити - тоді раптом виявляється, що у них руки не з того місця ростуть.
Відповісти
Про що ви мелете? Луцьк був є і буде - убоге провінційне містечко
Відповісти
кому як, комусь і париж - село, так що тут ніхто не тримає, "впірьод в сталіци"!!
Луцьк - реально комфортне місто.
Відповісти
Маловідома пані і… така різка оцінка? А звідки вона сама, з якого села під загальною назвою «мухосранськ»? Звідки звалилась на столицю важким тягарем невідомості? Як давно вона вимила потріскані від коровячих кізяків п’ятки і почала давати такі «оцінки»? І не соромно за свою простоту в найгіршому розумінні цього слова? Не краще б змовчати, якщо розвиток не дозволяє сказати щось розумне? Такі випади залітних київських денисенок і фреймуток - це клініка. Але ж, як би там не було – дівчата зі столиці. Вони лізуть, як монголо-татари, на українське ТБ, якщо не під силу знайти в житті щось краще і цікавіше… Вони нічого собою не являють крім самих себе. Але при вилазках в провінцію вважають себе коханих шестикрилими біблейськими серафимами – ангелами, які стояли навколо бога.
Відповісти
Найкраще Луцьк виглядав при мері Кривицькому,а тепер
Місто все гавнішає і гавнішає.
Відповісти
Не правда, місто не занедбане, звісно, що не все ідеально, але розвиток є.
Відповісти
Дописувачка Оля точно з Рудки Шерстинської Старовижівського району. Їй подай Париж, Центр Помпіду чи Собор Паризької Богоматері. А Луцький Замок? "Ми плюйом на нєво", - як казав покійний Райкін про посаду "товаровєда".
Відповісти
"З замком треба щось робити, бо локація крута, та якась порожня для туриста", - каже ця пані. А що робити? Другу "Оперу" для проституток? Чи футбольне поле там влаштувати навколо церкви Богослова? Чи вежі зносити? Має людина память чи якийсь розвиток?
Відповісти
В порівнянні з Луцьком-Київ виглядає просто убого.Сіра,занедбана,невпорядкована столиця.А який був Київ в 80-х,казка.Але в Луцьку зі "старим"ринком потрібно щось вирішувати-це факт,як і з цим "дурнуватим" фонтаном.
Відповісти
Останні новини
«Жлобські вивіски» страшенно псують Луцьк, - журналістка з Києва. ФОТО
24 жовтень, 2016, 13:29