Оборудки на Луцькому КХП розслідує НАБУ

Оборудки на Луцькому КХП розслідує НАБУ
Досудовим розслідуванням за фактом розкрадання зерна на Луцькому комбінаті хлібопродуктів №2 займається Національне антикорупційне бюро України.
Про це йдеться у відповіді з Генпрокуратури нардепу Андрію Іллєнку, - повідомляє Вголос.

В Антикорупційній прокуратурі розповіли про розслідування кримінального провадження за фактом виявлення нестачі зерна ПАТ «Аграрний фонд» на Луцькому КХП №2. Наразі цією справою займаються детективи НАБУ.

Як відомо, у 2014 році нардеп Анатолій Вітів звернувся до Генпрокуратури з вимогою розслідувати можливе розкрадання на Луцькому Комбінаті хлібопродуктів №2. Згідно з первинними документами, на підприємстві станом на 2 липня 2014 року мало би зберігатися 34,725 тисячі тонн пшениці та 3,482 тисячі тонн жита. Проте, комісія шляхом замірів фактично встановила наявність лише 9 тисяч тонн зерна. В акті перевірки зазначено, що нестача становить 29 тисяч тонн.

Враховуючи теперішні ціни Державної продовольчо-зернової корпорації України, обсяг збитків може становити понад 68 млн гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що далі?
Відповісти
А де житель старого міста член горомадської ради активіст волонтер швободи андрій білан? Він вчить як правильно парковки в місті робити то не хай розкаже як зерно молоти та зберігати. А може слабо бо млином керує однопартієць саша вовк. А швободу критикувати ні ні. Там у швободі члени як не алкаш то злодій. Один міша щур і юрій вега нормальні і то мабуть випадкові пасажири даного збіговиська.
Відповісти
Давно вже Вовк не керує.Алфьорова ставленник тепер керує.Вадік Гранюк.Та так крує, що аж пять місяців нема зарплати.Знаю що кажу, адже там і працюю .Ніхто там нічого неперевіряє!!!
Відповісти