У Луцьку відкрили меморіальну дошку Віктору Чебліну. ФОТО

У Луцьку відкрили меморіальну дошку Віктору Чебліну. ФОТО
У Луцьку офіційно відкрили меморіальну дошку культурному діячу Віктору Чебліну.

Пам’ятний знак відкрили сьогодні, 24 жовтня, на фасаді Волинського державного училища культури і мистецтва імені Ігоря Стравінського, - пише «Волинська правда».

Освятити дошку довірили священику УПЦ КП протоієрею Назарію. «За своє життя Віктор Чеблін приклав не мало зусиль, щоб цей заклад набув знатності і відомості. Щоб в цьому закладі кожен рік здобували освіту, щоб прославляти нашу неньку-Україну», - заявив священик.

Присутніх привітав директор училища Василь Панасюк. «Корпус, перед яким ми стоїмо, це задумка, праця і робота Віктора Чебліна», - заявив він. Теперішній очільник закладу додав, що колишні викладачі та студенти пліч-о-пліч із будівельниками працювали над спорудженням приміщення училища.

Теплими словами про Віктора Чебліна відгукнувся і заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик. «Мав щастя знати Віктора Миколайовича особисто, дотягнутися до його порядності, інтелігентності, шляхетності. Його заслуга в тому, що нині маємо великий єдиний академічний заклад культури області», - заявив він.

До слова, Віктор Чеблін – заслужений працівник культури України, директор Луцького культурно-освітнього училища з 1962-1983.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відкрили меморіальну дошку Віктору Чебліну. ФОТО
24 жовтень, 2016, 18:25
У Луцьку знесли «шаурму»
24 жовтень, 2016, 17:58