У Нововолинську зросла кількість облікованих злочинів

У Нововолинську зросла кількість облікованих злочинів
Загальний рівень злочинності по території, якою опікується Володимир-Волинська місцева прокуратура, становить 94,6 злочинів на 10 тисяч населення.

Суттєво вищим він є у Нововолинську та Володимирі-Волинському (150 та 130 злочинів на 10 тисяч населення відповідно). Найнижчий рівень злочинності у Горохівському та Іваничівському районах, - повідомили у прес-службі прокуратури.

Кількість облікованих на території кримінальних правопорушень за 9 місяців цього року (2416) у порівнянні з аналогічним періодом минулого року (2340) зросла лиш на 3,2%. Проте на 39% зросла кількість облікованих злочинів у Нововолинську та на понад 32 % – у Горохівському районі.

"Внаслідок активізації спільної роботи правоохоронних органів із профілактики злочинності, зокрема, у підлітковому середовищі, наполовину зменшилася кількість кримінальних правопорушень, вчинених неповнолітніми. Знизилося число злочинів, учинених особами, які раніше їх вчиняли, та у групі осіб. Зменшилася кількість тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі зі смертельними наслідками, шахрайств та хуліганств.
Водночас незадовільною є робота правоохоронних органів із виявлення розкрадань бюджетних коштів й зловживань у сфері державних закупівель", - кажуть в прес-службі.

Такий стан злочинності обумовлений прорахунками у здійсненні профілактичної роботи серед населення. Не сприяє профілактиці поширення на території зловживання алкогольними напоями, що в свою чергу тягне за собою вчинення злочинів на ґрунті пияцтва.

Завершуючи нараду, керівник Володимир-Волинської місцевої прокуратури Віталія Книш зауважила, що проблеми зі злочинністю потребують комплексного вирішення усіма правоохоронними органами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Станом на поточну дату на адресу Віталії Книш було надіслано 83(вісемдесят три)доручення щодо проведення перевірок за фактами скоєння низки тяжких злочинів.Також є певні офіційні доручення з НАєБУ,СБУ і САП.Окрім цього особистий прийом заступника прокурора Волинської області Голинського не дав позитивного результату у вирішенні проблем.Чортове колесо кругової поруки завше приведе до Васьовчика І.В. прямого фігуранта судових катувань відносно мене в 2013-2015роках,де за сфабрикованими звинуваченнями у тероризмі мене незаконно катували нікчемними звинуваченнями і повним маразмом.Не буде ніколи порядку на Волині,адже за період 4-х років помінялося 5 прокурорів і низка очільників декааваківської жандармерії.Вагомим аргументом вважаю призначення на посаду заступника прокурора Волинської області Швидкого В.В. котрий завдяки своїй злочинній!!!!!!! бездіяльності перебуваючи на посаді головного міліціянта області нехтував ЗАКОНАМИ і Конституцією,що і стало причиною нинішнього критичного криміногенного стану в області.Правовий нігілізм і деспотизм продовжується в купі з цинічним свавіллям як прокуратури так і декааваківської жандармерії.Питання до Книш В.В.:Коли я отримаю офіційну постанову,а не відписку про результати проведеної перевірки за фактами тих злочинів про які Ви плачетесь у своєму меседжі?
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську зросла кількість облікованих злочинів
24 жовтень, 2016, 19:05