Назвали шкідливі поєднання продуктів, які люди їдять щодня

Назвали шкідливі поєднання продуктів, які люди їдять щодня
Вчені визначили шкідливі поєднання продуктів, які люди вживають ледве не кожного дня.

Про це пише видання Наша мама.

Тваринний білок і крохмаль

Багато хто звик за обідом їсти котлету з вермішеллю або кашею. Спільне споживання тваринних білків і вуглеводів вносить сум'яття в обмін речовин. При перетравленні цих продуктів організм виробляє абсолютно різні види ферментів, кожен з яких здатний звести нанівець корисні властивості прийнятої їжі. Це може бути спричинити здуття живота і метеоризм.

Вуглеводні крохмалі і помідори

Всіма улюблена піца, рис або картопля з томатною підливою, виявляється, не найкращий варіант здорової їжі. Кислота, що міститься в томатах, в поєднанні з крохмалем може викликати розлад шлунка та інші проблеми з травленням. Також можливо відчуття тяжкості після прийому їжі.

Фрукти з йогуртами

Здавалося б: корисніше цього поєднання немає нічого! Але експерти з цим не згодні. Виявляється, речовини, що містяться в молоці, можуть викликати застійні явища в носових пазухах, провокуючи виникнення застуди та алергії. У поєднанні з фруктами ці симптоми посилюються.

Зернові і молоко

Зернові хлібці або пластівці з молоком - класичний сніданок для багатьох. Однак обидва ці продукту містять швидкозасвоювані вуглеводи, їх спільне вживання призводить організм у стан стресу. Обидва вони можуть викликати різкий стрибок цукру в крові, що може призвести до різкого зниження працездатності і втомою. У людини може раптово з'явитися тяга до вживання шкідливих продуктів, на зразок фастфуда або солодощів.

Вино і солодощі

На жаль, таке приємне для смакових рецепторів поєднання може завдати шкоди здоров'ю. Алкоголь підвищує рівень цукру в крові і підсилює вироблення інсуліну, тому всі спожиті у вигляді солодощів калорії «осядуть» жировими складками на талії. Якщо вже є пити алкоголь і закушувати його чимось, що не завдає шкоди фігурі, є сенс поставити на стіл овочеву закуску.

Бургер і картопля фрі

У принципі, і поодинці ці продукти не можна назвати суперкорисні, але їх поєднання робить прийом їжі ще більш шкідливим для організму. Речовини, що виробляються в процесі приготування смаженого м'яса, в поєднанні з картопляним крохмалем можуть викликати запальний процес в організмі, а також прискорюють процеси старіння.

Солодка випічка і фруктові соки

Це поєднання шкідливе хоча б тому, що дуже калорійне. У соках міститься фруктовий цукор, який дуже швидко засвоюється організмом, у випічці - тростинний або буряковий. Така ударна доза цукрів може різко підняти рівень цукру в крові: людина стане дратівливою і нервовою. Недолік клітковини і білка призведе до поганої засвоюваності, можливі проблеми з шлунково-кишкового тракту.

Фрукти і основний прийом їжі

Фрукти можна їсти разом з основним прийомом їжі або відразу після нього! Фрукти в поєднанні з зерном, м'ясом, овочами, потрапляючи в шлунок, дуже довго засвоюються, що викликає бродіння і роздратування стінок кишечника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурня повна,то що тоді можна їсти? Видно нічого пити одну воду і яблука
Відповісти
головне не разом, тому ще це поєднання також шкідливе))
Відповісти
ой. тошно вже читати і дивитись. нічого не можна, навіть хліб і той з домішками
Відповісти
Якщо вже таке писати, то треба посилатись на першоджерело інформації в якому у свою чергу мають міститися відомості про офіційні дослідження, а такої непідтвердженої інформації в інтернеті купа в т.ч. і про «шкідливість самого життя».
Відповісти
в палиценьюз дефіцит новин, тому і пишуть усіляку уйню
Відповісти
істи тільки можна траву
Відповісти
Останні новини
Назвали шкідливі поєднання продуктів, які люди їдять щодня
26 жовтень, 2016, 03:37