Депутати провалили дітище Данильчука

Депутати провалили дітище Данильчука
Депутати Луцької міської ради не підтримали створення комунального закладу "Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьку"

Таке рішення прийняли під час сесії міської ради у четвер, 27 жовтня.

За словами ініціатора рішення Павла Данильчука, центр має займатися різними напрямками національно-патріотичного вихованян, зокрема військово-патріотичним. А також – загальною кординацією різних органів та громадських структур, щоб таке виховання у Луцьку відбувалося системно.

Натомість депутатка Алла Надточій виступила проти такого проекту рішення, назвавши його "викачуванням грошей з бюджету". За її словами, у Луцьку вже й так відбувається національно патріотичне виховання дітей з 5 років у школах та інших закладах, тому додаткові структури наразі непотрібні.

Позицію Данильчука підтримали депутати Борис Смаль та Ігор Поліщук. За словами Поліщука, фракція "УКРОПу" підтримує створеня центру із подальшим детальним контролем ефективності його діяльності.

Проте у підсумку створення комунального закладу підтримали лише 20 депутатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормально Укроп підтримав - ще 8-10 мільйонів захотіли зрубати з бюджету
Відповісти
Вистачить що держава стільки грошей на різні військові напрямки тюхає, ще і дітей з малку "виховувати"? Дайте побути їм у дитинстві, а виростуть - там своє, хто захоче і кому цікаво, отримають!
Відповісти
на всю голівоньку треба гарматне мнєсо!
Відповісти
Правильно, нема чого ще один гітлерюгенд в Луцьку створювати. І так цього лайна повно - азови, нацальянси та всяка інша нацистська маячня а-ля геббельс.
Відповісти