Е-декларація Ігоря Палиці: авто, годинники та одягу на понад 500 тисяч

Е-декларація Ігоря Палиці: авто, годинники та одягу на понад 500 тисяч
Голова Волинської облради Ігор Палиця оприлюднив електронну декларацію на сайті НАЗК

Згідно із нею, він зареєстрований у місті Яремче на Івано-Франківщині, а адресу для листування із НАЗК вказав у Києві.

Відповідно з переліком, затвердженим Національним агентством з питань запобігання корупції, посада Палиці не належить до посад із високим корупційним ризиком. Інформацію про членів сім'ї він не вказав.

Голова облради орендує квартиру в Києві площею 303,4 квадратні метри та 246,7 кв.м. з вересня 2014 року, а також три гаражі площею 19, 20, 20,9 квадратних метра у Кравчука Івана Петровича. Цей громадянин, за даними ЗМІ, володіє нерухомістю у скандальній київській багатоповерхівці на Грушевского, 9А. Чи саме цю нерухомість орендує Палиця, невідомо.

Також у власності Ігоря Палиці нежитлове приміщення площею 267,7 квадратних метра.

Годинники Rolex Oyster Perpetual, Audemars Piguet Tourbillon Chronographe та Audemars Piguet Automatic, які коштують не менше 100 мінімальних заробітних плат станом на початок року, тобто не менше 121800 гривень кожен.

Автопарк Палиці: Lexus LX 570 2011 року, Mercedes-Benz S 600 2007 року та Mersedes-Benz GL 500 2006 року.

Згідно із декларацією, у нього нема цінних паперів та корпоративних прав, частки у статутних капіталах та матеріальних активів. У Одеській обласній державній адміністрації Палиця на початку року заробив 29997 гривень, у Волинській обласній раді - 7342 гривень.

Також він отримав від одного із топ-менеджерів групи "Приват" Ігоря Хмельова 468000 гривень за договором управління майном. Станом на 27 жовтня 2016 року Хмельов має частку у таких підприємствах: ТОВ "ФЕШН ЧОЙС" (Київ), ТОВ "ЦЕНТР ІНВЕСТ СТРОЙ" (Дніпро), ТОВ "ДРАЙВЗОНА" (Київ), ТОВ "ПЕРША ЛІЗІНГОВА КОНТОРА" (Дніпро), ТОВ "БЕСТ ЛУК", ТОВ "ЕЙР ГЕЙТ ГУРМЕ", ТОВ "ГРАД ІНВЕСТ РІАЛ ІСТЕЙТ" (Київ). Станом на 2012 рік він також був членом наглядової ради ЗАТ "Універмаг "Луцьк".

На рахунку Палиці у Приватбанку 4082222 гривень, ще 19000000 гривень і 750000 доларів готівкою. У 2015 році Палиця купив у Швейцарії одягу на 320503 гривень, а у Франції - на 192488 гривень. Також заплатив 101811 гривень за оренду машини в Україні.

Відзначимо, що тут вказані витрати, які перевищують 50 мінімальних заробітних плат на початок 2015 року, тобто 60900 гривень. Тому Палиця міг робити й інші покупки, які не задекларовані.

Ігор Палиця є засновником благодійного фонду "Тільки разом" у Луцьку та благодійного фонду "Київ Тора Центр" в столиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
спочатку полішуки немиті вибирають бандюків у владу, а потім просять мене, щоб я ввела.....убогі створіння
Відповісти
Палиця бандюклм ніколи не був - він строго бізнесмен
Відповісти
бізнесюк
Відповісти
продам девственность
Відповісти
ну вот прийшов і все обіс*ав...
Відповісти
чию і звідки? і в якому місці? хіба на потилиці)))
Відповісти
купити штанів на півмільйона...
а люди по копійках на нові чоботи півроку збирають...
Відповісти
ЕД запустили для того,аби всі рахували гроші один в одного,а не свої. Сусід живе краще,от ****
Відповісти
а де ж корпоративні права? де майно дружини і.т.п ;)?
Відповісти
А зарплату у волиньраді не бере?! Ну і не ходить на роботу. Нафіга такий голова облради?!!! А як же кодекс законів про працю? Агов! люде! Навіщо ви найняли робітника, слугу вашого, який не ходить на вас щоденно працювати? Чи то усі сліпі, чи просто дурні?!!!
Відповісти
Людина яка вважається найбільшим бізнесменом Волинської області, і не тільки нема цінних паперів та корпоративних прав, частки у статутних капіталах та матеріальних активів. Та в свою чергу реконструює "Промінь" та будує Спортцентр. Тепер зрозуміло хто Товстенюка вчив декларації заповняти.
Відповісти
Він у Вас щось взяв, чи вкрав?За свої купляє.
Відповісти
Доброго дня мої раби! Все, що ви написали, не правда!!! Все, що ви написали у гривнях, я маю у доларах:) маю своє військо, охорону, яка вас "охороняє" "Варта Порятку" але як ви попрете проти мене, буде вона вас мочити! Заправкі тут є мої і тд. Але навіщо воно вам, як ви і так далекі і барани!!!! Голосували і будете голосувати за мене, тому що я вам ніколи не дам нормально жити! І у вас не хватить розуму вибрати когось іншого...
Відповісти
Ви тут всі пишете бред. Хто не дає бути тим ким він хоче? Йди працюй крутись заробляй. А то тут ледацюги коменти пишуть і возмущаються.
Відповісти
Палиця прийшов на посаду багатим чоловіком....тому не плюйтесь ядом і не заздріть......дивітесь за тими хто на посадах статки собі заробляють...
Відповісти
питання не в тому що він багатий в принципі, а в тому, що він при владі, при посаді. отже має пояснити свої статки, як (чи законно) він їх заробив. Але пояснення внятного немає. Якщо він не має жодного легального бізнесу, то значить заробив незаконно. Наприклад на схемах Одеської митниці, коли там був головою ОДА. Якщо так, то чого він тут нас вчить, як треба жити, коли в самого рильце в пушку. Тоді нехай іде на...
Відповісти
Бізнес повинен бути відділений від влади раз і назавжди.Інакше в лайні нам жити вічно.
Відповісти
А щош нам бідним робити поділився би, все життя пропрацювавши і заробити пенсії мізерні, а то такі гроші- господи скільки просять на лікування дай тим бідним діткам порте бідні пенсіонери і люди складаються а ці зажираються., добре хоч мінімалку повисли а пенсіїї? здихайте пенсіонери. отака в нас влада. Чкби прийшов якийсь бідний то і за нас думавби, а так- нема що говорити, має грошї на виборах всіх людей купив ,люди беруть бо бідні раді тим 400 гривням і гарнушкам які роздавав. що поробиш отакі ми люди можна сказати - бідні.
Відповісти
А деж дружина на льоду розчахнулась? Будинок під Києвом стоїть на дружину а він в неї орендує, нормально.Дружина в Швейцарії навіщо йоу тут сидіти, а діти де? Коротше на заробітки поїхали тай заробляють.Може холостяк то можна свататись до богатиря? може якійсь дівчині чи жіночці повезе по лисині погладити.
Відповісти
ну чому відразу по лисині... можна по волохатій ... спині...
Відповісти
А вертольот він не задекларував...
Відповісти
а хто на вашу думку зхробив для міста більше чім він?
Відповісти
Останні новини
Е-декларація Ігоря Палиці: авто, годинники та одягу на понад 500 тисяч
27 жовтень, 2016, 20:02