Графік роботи маршруток Луцька обіцяють вивісити на зупинках

Графік роботи маршруток Луцька обіцяють вивісити на зупинках
Через місяць на кожній стаціонарній зупинці громадського транспорту вивісять графік руху маршрутних таксі та автобусів.

Про це 3 жовтня під час засідання виконавчого комітету повідомив виконуючий обов’язки начальника управління транспорту та зв’язку Луцькради Олександр Середа.

Окрім цього, виконком ухвалив рішення про зміну режиму руху 11 маршрутів. А саме маршрути 4,9,9а, 15, 15а, 24, 26, 30, 31, 32 та 47 відтепер рухатимуться у звичайному автобусному режимі. До цього частина автобусів рухалася у режимі маршрутного таксі.

Зі слів Середи, такі зміни у режимі руху дозволять впорядкувати графік руху зазначених автобусів. Адже у режимі маршрутного таксі графік руху визначався лише часом відбуття та прибуття до кінцевих точок. Відтепер буде конкретний час відбуття і прибуття до кожної стаціонарної зупинки.

«Що робить автобус на протязі цього маршруту? Займається перегонами, затягуванням часу, роблячи хаос на маршрутній мережі. Ми вносимо звичайний режим, де графік руху визначається час прибуття і відправлення по кожній стаціонарній зупинці», - зазначив Середа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вот же дундук Середа. Давно пора на остановках ставить электронное табло о времени подхода автобуса, а он собираеся облепливать остановки расписаниями. Через большинство остановок проходят все 47 маршрутов, как во всем этом будут разбираться бабушки с дедушками? Середа - это привет из прошлого. Давно пора его гнать взашей.
Відповісти
Бачив статтю про транспортну систему в м. Берлін.
Там на кожній облаштованій зупинці є табло, котре показує розрахунковий час прибуття автобусу на зупинку. І на кожній зупинці стоять автомати по продажу квитків. Але щоб зробити електронне табло в Луцьку, потрібно на кожну маршрутку поставити gps, а їх, як відомо, частина луцьких перевізників поставила, а частина затягує, спираючись на те що це надто дорого. І якщо це все таки станеться в Луцьку, то не раніше як через 5-10 років, коли ці технології коштуватимуть копійки, але вони будуть не актуальними.
Відповісти
8.50 до 9.35 на вул.Відродження я не дочекався маршрутки #31,
Відповісти
25 і 29 взагалі не можна дочекатися з 21:00 по 22:00!!! В Рожище кожні 10 хв а по Луцьку годину маю чекати?!!!!!!
Відповісти