Горохівський поліцейський, який попався на хабарі, відбувся штрафом

Горохівський поліцейський, який попався на хабарі, відбувся штрафом
Інспектору дозвільної системи Горохівського відділу поліції за вимагання та отримання неправомірної вигоди призначили покарання у вигляді штрафу.

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду інспектор вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду за видачу дозволу на придбання та використання вогнепальної зброї. За цю послугу поліцейський просив 2 250 гривень.

Під отримання останньої частини коштів працівники слідчого відділу прокуратури Волинської області спільно з Управлінням СБУ «на гарячому» затримали правоохоронця та завели на нього кримінал.

Втім до суду обвинувальний акт надійшов разом із угодою про визнання винуватості, відповідно до якої підсудний не оспорює призначене йому покарання та буде позбавлений можливості оспорювати вирок суду в апеляційному порядку.

Відтак, Луцький міськрайонний суд затвердив вищезазначену угоду та призначив обвинуваченому покарання у виді 20 400 гривень штрафу з позбавленням права займати посади у правоохоронних органах строком на 3 роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема чого сажати хабарників. Це поважні люди - подивіться на декларації. Хіба легко заробити на хабарях мільйони?
Відповісти
а допоміг "жити" йому "друг" служби "божої" Нижник Петро Сергійович, 1984 р.н., урож. с. Диковини Горохівського р-ну, проживає с.Милуші. Змушений був "відробляти" борг за достроковий вихід за вбивство односельчанина!!!
Відповісти