В ОБСЄ зацікавились Оленою Голєвою

В ОБСЄ зацікавились Оленою Голєвою
У Луцьку побувала група спостерігачів Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

2 жовтня вони відвідали офіс кандидата в народні депутати Олени Голєвої.

Як повідомила Олена Голєва, спостерігачів зацікавили особливості ведення передвиборної кампанії у Луцьку.

«Їх цікавила брудна медіа-кампанія, що ведеться проти мене, а також перешкоджання у веденні агітації», - розповіла Голєва.

Зі слів Голєвої, спостерігачі, зокрема, цікавив інцидент у офісі Голєвої, який мав місце 13 вересня, листівки з брехливим змістом про Олену Голєву, заклеєні біл-борди, спроби не допустити кандидата до телевізійного ефіру.

Спостерігачі ОБСЄ цікавились подробицями цих справ, переглянули запис погрому в приймальні, зроблений камерами внутрішнього спостереження, отримали юридичні документи та примірники матеріалів, поспілкувалися із свідками подій.

Голєва запевнила, що розповіла спостерігачам про інформаційну блокаду, в яку вона потрапила, про анонімні погрози працівникам її штабу, загалом – про неможливість для кандидатки вести нормальну агітаційну кампанію.

За словами спостерігачів, отриману інформацію буде долучено до чергового Звіту ОБСЄ про вибори в Україні – його оприлюднять через два тижні.

Після цього вони знов відвідають Луцьк для збору додаткової інформації та включення її до фінального звіту, який зазвичай готує Європейський офіс ОБСЄ до дня виборів.

Представники ОБСЄ зазначили, що висновки по ситуацію в Луцьку будуть робити у Європейському офісі після вивчення та аналізу усієї зібраної інформації.

Голєва стверджує що це вже не перший візит до неї міжнародних спостерігачів. Кілька днів перед візитом представників ОБСЄ кандидата відвідали представники неурядової організації CANADEM. Їх теж цікавила присутність в інформаційному просторі краю інформації про Олену Голєву з ознаками «чорного піару».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ахахах, за 100 грн чорний піар перейшов в білий
Відповісти
М-да! Це серйозно. ОБСЄ ще може зацікавитись тими, хто скоса глянув на Голєву. А вона усе фіксує і може запропонувати таких дуже довгий список.
Відповісти
В Луцке была ГРУППА наблюдателей от ОБСЕ? И только в офисе Голевой? И нигде больше не засветились? БРЕД!!!!!!
Відповісти
Шановні дописувачі!Голосуйте так як хочете,але не треба брудом поливати людину за те,що вона питається протистояти злодію Палиці.Він вам зробити ЦУМ до виборів обіцяв?Бив себе у груди що зробить,і ЩО???По всьому місту носять анонімні брехливі листівки на інших кандидатів.А знаєте хто їх друкує та розносить.Ті самі хлопці та дівчата що стоять в палатках Палиці:)Можете перевірити.Вся пресса повністю лягла пів вашого "благодійника".Попробуйте написати щось не те про Палицю і побачите хто захоче вашу інформацію надрукувати.Тут пишуть що він багато грошей на Луцьк виділяє.А знаєте де він їх взяв?:)В 2005 році щоб збити ажіотаж на нафтопродукти держава виділила 2,5 мільярди гривень Укрнафті на покупку заправок.Палиця і Коломойський примудрились купити заправки з переплатою іноді в 20 разів більшою за кожну.Гроші пішли вгадайте кому в кішеню.Прокуратура тоді порушила проти вашого благодійника уголовну справу,яку тут же прикрили,а слидчого по справі уволили.Це все є в пресі:)І ще,ваш хвальоний благодійник прогуляв третину засідань Верховної ради(зарплата депутата 20 тис.грн)(можна подивитись на сайті ВР).І що???:)Хочете і далі кормити такого дармоїда???Якщо ви ЛОХИ,голосуйте за це непорозуміння:)))
Відповісти
Навіщо писати на Палицю нісенітниці? Де факти, що підтверджують ваші слова? А на Олену Голєву і її чоловіка купа фактів є. Вона зараз нагнітає обстановку сама, щоб попіарити своє прізвище. Вона і так не виграє і добре про це знає. Але зробити собі рекламу хоче. Створює образ мучениці, матері Терези. А насправді тільки тим і займалася, що дурила і обливала всіх помиями
Відповісти
Оксана, здесь речь не о СамомГлавномКандидате, здесь явная бредятина от Леночки Голевой. Никто его не обеляет, он специалист в аферах похлеще Леночки. Только вот про ОБСЕ явная липа.
Відповісти
Палиця в плані афер перед Голєвими в коротких штанцях. Якщо він десь щось і зробив, то ніхто про це не знає. А Голєви на кожному кроці хочуть на чужому ху. в рай виїхати.
Відповісти
Ще й як зробив, а як ще й зробить! Різниця між ними тільки в тому, що Голєви - це на рівні міста (в нас під боком), а Палиця - це масштаб країни (тобто десь там). А цілі в них та засоби ідентичні.
Відповісти
Двенадцать стульев
Глава VIII. Голубой воришка

Завхоз 2-го дома Старсобеса был застенчивый ворюга. Все существо его протестовало против краж, но не красть он не мог. Он крал, и ему было стыдно. Крал он постоянно, постоянно стыдился, и поэтому его хорошо бритые щечки всегда горели румянцем смущения, стыдливости, застенчивости и конфуза. Завхоза звали ................Свет не видывал еще такого голубого воришки,как ..................:)Цікаво,когось цей персонаж з кандидатів супер-пупер-благодійників мені нагадує:)))
Відповісти
Останні новини
В ОБСЄ зацікавились Оленою Голєвою
03 жовтень, 2012, 19:11