Молодіжка «Волині» програла вдома «Ворсклі»

Молодіжка «Волині» програла вдома «Ворсклі»
Юніори луцької «Волині» 3 жовтня зіграли у Луцьку із прямими конкурентами за місце в чільній четвірці команд групи А полтавською «Ворсклою».

Про це пише прес-служба ФК Волинь.

Цей факт частково може пояснити відрядженням до U-19 відразу семи гравців із молодіжного складу команди.

Полтавська «Ворскла» дуже активно розпочала гру, показавши, що також приїхала до Луцька за очками. І хоча Владислав Малецький в дебюті гри створив перший небезпечний момент – удар під поперечину потягнув кіпер гостей – рахунок відкрили полтавчани. Це Юрій Павлик скориставшись неузгодженістю дій кіпера та центральної осі господарів, перекинув м’яча у дальній кут – 0:1.

«Волиняни» продовжували атакувати, але діяли трохи хаотично, натомість «Ворскла» методично «нарізала» фланги «Волині». У першому таймі їхній нападник Кругляк дуже небезпечно бив головою у протихід Вороб`ю, ще кілька атак закінчилися небезпечними прострілами. Підопічні Олега Федюкова відповіли двома хоч і чистими, але виходами Бабія віч-на-віч із Сидоренком.

Тренер «Волині» у перерві здійснив відразу чотири заміни, аби оживити гру, але лучани вдруге пропустили вже в дебюті тайму. Никитюк у простій ситуації неподалік своєї штрафної віддав м’яча супернику, розвинулася швидка контратака, «ворскляни» перевели гру на лівий фланг атаки, Одарюк подав у центр штрафного і Панов чіткий ударом головою подвоїв рахунок – 0:2. А за сім хвилин лучан відправили у нокдаун: Павлик виграв боротьбу на фланзі, прострілив в центр і Кругляк забив третій гол.

Гості могли ще кілька разів забити, бо лучани щодуху помчали забивати гол престижу і кілька разів оголювали тил. Але саме відчайдушні спроби «Волині» відігратися увінчалися успіхом. Спочатку Хоменко протягнув м’яч центром, віддав праворуч на Фурмана і Денис потужним ударом увігнав кулю в дальній нижній кут воріт – 1:3. А за 3 хвилини до кінця гри Ловинюк підключився до подачі кутового (Луценко) і ударом головою сквитав ще один гол – 2:3.

Суддя додав п’ять хвилин і лучани влаштували міні-штурм, який закінчився на вилученні за другу жовту картку Хоменка. Поразка 2:3, яка віддалила команду Федюкова від місця у першій четвірці, що дає право продовжувати боротьбу у фінальній вісімці команд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.