У Луцьку «народ ходить пішки» через проблему з маршрутками

У Луцьку «народ ходить пішки» через проблему з маршрутками
Члени виконкому Луцької міської ради вимагають від нового керівника «Луцького АТП 10701» Святослава Павлишина виправити помилки попереднього керівництва, через які були видані 14 приписів про порушення. Особливо проблемними називають маршрути №18, 23 та 47.

Про це йшлося під час засідання виконкому у середу, 2 листопада.

Загалом у «Луцького АТП 10701» 9 маршрутів міста: №3, 9, 14, 17а, 18, 23, 26а, 31, 47. На них працюють 53 автобуси та 111 водіїв.

За словами Павлишина, попереднє керівництво не змогло забезпечити регулярність роботи транспорту на всіх рейсах та ефективну роботу із підприємством «Візор». Він заявляє, що за 2-3 місяці готовий забезпечити 100% виконання договірних зобов'язань.

Проте перший заступник міського голови Тарас Яковлев запропонував зобов'язати перевізника впродовж місяця усунути порушення та прозвітувати про це на засіданні виконкому міської ради. Таке рішення підтримали більшість членів виконкому.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолія Миронюка, на маршрутах №23, 18 та 47 нині «народ ходить пішки», через проблеми із курсуванням маршруток.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віддайте 47 маршрут іншому перевізнику!!! Люди постійно запізнюються на роботу, через те що не має перших двох маршруток зранку :((
Відповісти
а ще зверніт увагу на маршут 32
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «народ ходить пішки» через проблему з маршрутками
02 листопад, 2016, 09:49