На Рівненщині чоловік до смерті побив дружину

На Рівненщині чоловік до смерті побив дружину
Про раптову смерть 35-річної жительки села Малеве Демидівського району до поліції учора, першого листопада, повідомили медики.

Правоохоронці встановили обставини, за яких передчасно померла жінка, та затримали чоловіка, причетного до нанесення їй тілесних ушкоджень, - повідомляє прес-служба ГУНП у Рівненській області.

Під час поверхневого огляду слідчо-оперативна група ознак насильницької смерті на тілі жительки Демидівщини не виявила. Однак за результатами судово-медичної експертизи жінка померла внаслідок розриву селезінки, гострої крововтрати та тупої травма живота.

Поліцейські з’ясували, що 35-річна потерпіла проживала разом із двома дітьми та чоловіком, з яким розлучилася у червні цьогоріч.

26 жовтня між колишнім подружжям виник сімейний конфлікт, під час якого 30-річний чоловік кілька разів ударив її у живіт. Жінка за медичною допомогою нікуди не зверталась, зі слів зловмисника, на погіршення здоров’я теж на скаржилася. Утім, 31 жовтня близько опівночі від отриманих травм вона померла у власному помешканні.

Слідчі затримали 30-річного зловмисника і готують матеріали для повідомлення йому про підозру за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного захисту у виді тримання під вартою.

За скоєне чоловікові загрожує від семи до десяти років ув’язнення.

Без матері залишилися двоє синів: семи та 12-ти років. Сім’я перебувала на обліку як неблагополучна. Подружжя неодноразово потрапляло у поле зору правоохоронців, на обох складали адміністративні протоколи за вчинення сімейних сварок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.