У Луцьку хочуть впорядкувати рух тролейбусів від вокзалу

У Луцьку хочуть впорядкувати рух тролейбусів від вокзалу
Рух тролейбусів від залізничного вокзалу в Луцьку не узгоджується із графіком потягів. Тому владу просять відкоригувати рух міського електротранспорту.

Про це йдеться в електронній петиції до Луцької міськради.

Петицію зареєстрував Павло Манько. Він стверджує, що багато багато людей щодня користується послугами залізничного транспорту.
«Але деякі проблеми виникають з доїздом до станції, адже тролейбуси 4-го та 7-го маршрутів їздять доволі рідко. Графік їхній складено так, що доводиться довго чекати потяг вже на станції, або ж їхати маршрутним таксі», - йдеться у петиції.

Манько переконує, що з від'їздом зі станції – такі ж проблеми. «На приклад, о 17.05 прибуває потяг сполученням Сапіжанка - Ківерці, яким в Луцьк приїжджає багато людей (особливо студентів в неділю), а тролейбус від станції відправляється о 17.00. І часто доводиться бачити, як він від'їжджає від зупинки в той момент, коли прибуває потяг, а наступного доводиться чекати близько 20 хв», - пише автор петиції.

Тому він пропонує змінити графік руху тролейбусів на маршрутах № 4 і № 7 таким чином, щоб громадянам було зручніше добиратись до залізничного вокзалу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку хочуть впорядкувати рух тролейбусів від вокзалу
03 листопад, 2016, 11:13