У «регіонах» пояснили, чому Янукович переніс День флоту

У «регіонах» пояснили, чому Янукович переніс День флоту
Президент України Віктор Янукович пішов назустріч побажанням представників військово-морських сил України в тому, що переніс святкування українського флоту на останній тиждень липня, що збігається з Днем ВМС Російської Федерації.

Про це в коментарі УНН сказав народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи заяви представників опозиції про те, що уніфікація дат святкування Дня флоту свідчить про бажання Януковича відмовитися від євроінтеграційного курсу України.

«Подібні заяви опозиції можу оцінити як марення сивої кобили. Де ці опозиціонери? Вони взагалі були на флоті? Вони взагалі спілкувалися з військовослужбовцями, вони бували в Севастополі, головній базі нашого флоту? Вони взагалі хоч розуміють, про що вони говорять? Чи вони як дятли – довбають тому, що голова болить?» – зазначив Колесніченко.

За його словами, про це говорять усі українські моряки останні кілька років.

«Адже, коли в 2008 році президентові Ющенко захотілося оголосити війну Росії, ми опинилися в дуже поганому становищі. Тому сьогодні просто відновили історичну справедливість, те, що було до 2008 року. Президент пішов назустріч побажанням представників військово-морських сил України», – підкреслив Колесніченко.

Він також зазначив, що не бачить ніякої логічного зв'язку між святкуванням Дня військово-морських сил України та євроінтеграційними прагненнями держави.

Нагадаємо, що Президент України Віктор Янукович скасував указ Віктора Ющенка про святкування Дня Свободи.

Іншим указом глава держави визначив, що 22 листопада замість Дня соборності святкуватиметься День Соборності і Свободи.

Іншим указом глава держави уніфікував святкування дня українського і російського флотів.

Народний депутат від НУ-НС Андрій Парубій, коментуючи рішення глави держави щодо уніфікації святкування днів українського і російського флотів, зауважив, що це свідчить про бажання глави держави зупинити євроінтеграцію і «повернути Україну до миру новітніх неоімперських видінь, які пропонують Путін і Медведєв».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «регіонах» пояснили, чому Янукович переніс День флоту
02 січень, 2012, 14:25