З карткою ПриватБанк можна легко і безпечно мандрувати*

З карткою ПриватБанк можна легко і безпечно мандрувати*
Волиняни відкривають для себе дедалі більше європейських країн під час робочих поїздок, відпочинку та навчання. Переймають закордонний досвід і вчаться фінансової культури, а головне - надають перевагу картковому, а не готівковому розрахунку. Також економлять свій час і гроші, вміють відпочивати та мандрувати без турбот.

Поїздка до сусідньої Польщі на вакації чи за покупками є гарною традицією багатьох волинських родин, а особливо красунь, які люблять шопінг.

Усі клієнти ПриватБанку під час поїздки за кордон мають не забувати декілька слушних порад:

1. Довідку для посольства через Інтернет-банк Приват24 можна отримати безплатно.

Практично кожне посольство під час оформлення віз вимагає довідку про стан рахунків. Її можна замовити оперативно в будь-який час доби в Приват24 (меню «Усі послуги» -> «Послуги» -> «Сервіс довідок») і самостійно її роздрукувати. В шаблоні вже стоять печатка та факсиміле. Документ можна відразу віднести в посольство.


2. Будь-якою карткою ПриватБанку можна оплачувати покупки без комісій.

Також можна знімати знімати готівку через банкомати в будь-якій точці світу та не турбуватися про свої гроші! Оплачувати покупки карткою набагато вигідніше, ніж знімати готівку, бо під час оплати карткою комісія не стягується. Довідка допомагає цілодобово. Власник картки «Універсальна Gold» за кордоном може звернутися на спеціальні телефонні лінії VISA (+1 303 967 10 96) і MasterCard (+1 636 722 7 111) з будь-яких питань.

3. Міжнародна престижна валютна картка «Універсальна Gold»– те, що Вам потрібно! Для власників карток «Універсальна Gold» у гривні валютна картка безплатна. Її можна оформити в найближчому відділенні банку лише за 5 хвилин. Вона робить життя комфортнішим, а покупки - вигіднішими. Оплачувати нею послуги та покупки можна без комісії та конвертації.

4. Покупки краще оплачувати національною валютою країни, в якій перебуваєте.

У деяких магазинах за кордоном у покупців запитують у якій валюті хочуть заплатити. Завжди варто обирати валюту тієї держави, до якої завітали. Якщо маєте картку в гривні, а ціну виставлено в євро, то оплачуйте покупку тільки в євро. Тоді з картки буде списано еквівалентну суму в гривні за курсом ПриватБанку без будь-яких комісій.

Якщо заплатити в гривні, закордонний банк, термінал якого встановлено в магазині, обміняє гривню на євро за своїм курсом, який зазвичай вищий, ніж у ПриватБанку. У ПриватБанк для списання з картки клієнта надійде сума, яку конвертовано за курсом закордонного банку, плюс комісія за конвертацію.

5. Самостійно не перевозьте зароблені гроші та не використовуйте сумнівні канали для передання їх в Україну.

Найбезпечніший спосіб надсилання грошей в Україну – грошові перекази.ПриватБанк працює з найпопулярнішими світовими системами грошових переказів, завдяки чому клієнти можуть надсилати гроші в Україну практично з будь-якої країни світу!

6. Поспілкуйтеся про можливість отримання грошей з України.
Можливі ситуації, коли за кордоном Вам можуть терміново знадобитися гроші.В таких випадках можуть допомогти близькі в Україні, поповнивши Вашу картку через будь-який термінал самообслуговування, банкомат чи Інтернет-банк Приват24 або надіславши Вам грошовий переказ.

7. Користуйтеся послугами дистанційного банківського обслуговування.

Безплатно можна підключитися до Інтернет-банку Приват24 (www.privat24.ua) та самостійно перерахувати гроші за кордоном рідним, здійснити будь-які платежі, заблокувати картку в разі її втрати, змінити ліміт витрат, не звертаючись у Контакт-центр, тощо.

8. Користуйтеся послугами відділень ПриватБанку в інших країнах.
ПриватБанк має філії та представництва в Латвії, Португалії, Італії, на Кіпрі, у Китаї, Казахстані, Великобританії та Іспанії. В будь-якій із цих країн у філіях банку можна отримати деякі банківські послуги На сторінці www.pb.ua/map є посилання на сайти ПриватБанку в різних країнах. Там можна подивитися адреси філій банку.

9. Користуйтеся послугами персонального банкіра.

У власників карток класу Gold є персональний банкір. Якщо за кордоном Вам терміново потрібно буде вирішити фінансове питання, просто зателефонуйте своєму персональному банкіру в будь-який час. Він допоможе надіслати платіж, переказати гроші між Вашими картками та багато іншого.

10. Захистіть себе та близьких від непередбачених ситуацій за кордоном.

Із полісом «Туристичне страхування» можна отримати медичну допомогу в будь-якій точці світу. Якщо за кордоном Ви захворієте або з Вами трапиться нещасний випадок, страхова компанія допоможе знайти лікарню, оплатить лікування. Страхове покриття – до 37 500 євро. Наявність страхового поліса – обов’язкова умова для отримання шенгенської та інших типів віз. ПриватБанк працює з лідером світового ринку туристичного страхування – страховою компанією «АІГ Україна».

11. Що робити, якщо за кордоном загубилась картка?

Якщо на відпочинку або у відрядженні Ви загубили картку або у Вас її вкрали - прості поради допоможуть Вам знайти вихід із ситуації. Посольства та консульства України за кордоном: http://www.mfa.gov.ua/mfa/ua/publication/
За посиланням можна ознайомитися з детальнішими порадами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З карткою ПриватБанк можна легко і безпечно мандрувати*
04 листопад, 2016, 12:07