Дідусь забрав онуку, щоб показати їй... Одеський зоопарк

Дідусь забрав онуку, щоб показати їй... Одеський зоопарк
Правоохоронці розшукали дівчинку, яку дідусь забрав із дитячого садка і повіз у невідомому напрямку.

Про це 4 жовтня повідомили у прес-службі Волинської міліції.

Нагадаємо, що вночі із 2 на 3 жовтня до чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшла заява 32-річного жителя міста Володимир-Волинський про те, що напередодні, близько 11-ї години, його тесть, 51-річний житель села Литовеж Іваничівського району, самовільно забрав із дитячого садка його 4-річну дочку.

Правоохоронці з’ясували, що того дня дідусь дівчинки відзначав свій день народження. З цієї нагоди вирішив влаштувати свято внучці. Він прийшов у дитсадок, забрав дівчинку і повіз її до себе додому – в Іваничівський район. Зібравши необхідні для подорожі речі, вирушили в дорогу. Дідусь просто хотів показати малечі… одеський зоопарк. Автобусом поїхали до Львова, а там уже взяли білети на потяг.

Працівники міліції оперативно розіслали орієнтування щодо розшукуваних в усі міськрайограни міліції, у тому числі й на залізниці, з проханням допомогти у пошуках звернулися через ЗМІ до громадян. І результат не забарився: чоловіка з 4-річною дівчинкою знайшли у місті Одеса.

Як розповів сам іменинник, він не хотів усіх перелякати, просто вирішив потішити онукою відвідинами зоопарку. А повідомити рідних про мандрівку забув, та й не мав як, адже мобільний телефон залишив вдома.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дєд отжОг))
Відповісти
Останні новини
Дідусь забрав онуку, щоб показати їй... Одеський зоопарк
04 жовтень, 2012, 17:55