Волинянин отримав 7 років тюрми за смерть двох людей

Волинянин отримав 7 років тюрми за смерть двох людей
Прокуратурою Волинської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 29-річного мешканця села Прилуцьке Ківерцівського району, через порушення яким правил безпеки дорожнього руху загинуло двоє людей.

Автопригода сталася уночі 24 липня 2015 року. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля «Фіат Фіоріно» й рухаючись з перевищенням максимально дозволеної швидкості вулицями села Жидичин, чоловік не впорався з керуванням і наїхав автівкою на бетонну стелу, - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів "Фіата" загинули, а ще троє – потрапили до лікарні з тілесними ушкодженнями.

У ході досудового розслідування горе-водій своєї вини в тому, що сталося, не визнавав. І лише у суді, під тиском беззаперечних доказів та після отримання результатів комісійної судово-медичної експертизи, винуватець ДТП зізнався, що за кермом автомобіля тієї ночі перебував саме він.

Ківерцівський районний суд визнав чоловіка винним у кримінальному правопорушенні та призначив йому покарання у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин отримав 7 років тюрми за смерть двох людей
04 листопад, 2016, 15:37