Міліціонерам довелось бігати за волинянином, який ховав наркотики

Міліціонерам довелось бігати за волинянином, який ховав наркотики
Працівнику міліції довелося наздоганяти 40-річного жителя міста Горохів, який зберігав наркотичну речовину рослинного походження.

Про це 5 жовтня повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

Працівник горохівської міліції йшов вулицею, коли назустріч йому прямував підозрілий чоловік. Не встиг правоохоронець підійти до нього, як той почав втікати.

Перший заступник начальника райвідділу міліції Володимир Костанюк розповів: «Така поведінка насторожила працівника органів внутрішніх справ, тож він кинувся за втікачем. Як тільки наздогнав спритника, з’явився, як згодом з’ясувалося, рідний брат «легкоатлета» і почав нібито розбороняти чоловіків. Однак згодом зрозумів, що впоратися із міліціонером, котрий раніше служив у спецпідрозділі «Беркут», йому не вдасться, схопив братового пакета і куртку та кикувся навтьоки».

Аж тут на допомогу правоохоронцеві нагодився перехожий. Поки міліціонер «з’ясовував стосунки» із втікачем, 17-річний хлопчина допоміг затримати його брата.

«Туди відразу виїхала оперативно-слідча група. При огляді місця події у чоловіка, який так спритно намагався втекти від працівника міліції, виявили 250 грамів наркотичної речовини рослинного походження, яку передали на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. З’ясувалося, що спритником виявився наркозалежний місцевий мешканець, який у минулому тричі притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків», - повідомив Володимир Костанюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міліціонерам довелось бігати за волинянином, який ховав наркотики
05 жовтень, 2012, 08:54