Розповіли, хто живе у волинській «Конча-Заспі»

Розповіли, хто живе у волинській «Конча-Заспі»
В елітному дачному масиві на березі Світязю, який в народі називають «Іллічівка» або просто «Конча-Заспа», живуть відомі в області та країні люди.

Про це йдеться в статті "Світязь: там, де засмагають волинські ВІПи (част.2)" на ВолиньPost.

Приміром одна з ділянок зареєстрована на Степанян Любов Володимирівну. На Волині живе Степанян Геннадій Григорович, який працює головним державним інспектором митного поста „Луцьк”. Як виявилось, власниця дачного будинку є саме його дружина.



Вдалося відшукати його декларацію про доходи за 2014 рік, де він вказує, що на посаді головного державного інспектора Волинської митниці ДФС заробив всього 39 тисяч гривень зарплатні, однак сукупний дохід митника (з інших джерел) становив майже півтора мільйони гривень. В той же час, його дружина отримала лише 4 873 гривень зарплатні в той час, як загалом її сукупний дохід у 2014 році становив понад 2 мільйони гривень.

Усе – завдяки відчуженню нерухомого майна – загалом подружжя продало нерухомості у 2014 році на 3,2 мільйони гривень, ще плюс – майже 300 тисяч гривень отримали дивідендів. Як вказано у декларації, подружжя має депозитні вклади у банку: Геннадій Степанян – понад 2 мільйони гривень та 420 тисяч гривень у його дружини. Варто також зауважити, що у головного державного інспектора Волинської митниці ДФС немає власного авто, а є лише мотоцикл "Урал" з автопричепом. Натомість у членів його сім’ї - 2 елітні автівки: ToyotaLandCruiser 200 VX 2011, вартістю понад 50 тисяч доларів та BMW X3 2011 р.в., яка вартує близько 30 тисяч доларів.

Окрім цього Геннадій Степанян має земельну ділянку площею 804 м.кв., житловий будинок майже на 300 м.кв., та квартиру на 54 «квадрати». Натомість у дружини – дві земельні ділянки на 5000 м.кв. та 600 м.кв., квартира на 68,2 м.кв.

Також вказано і садовий (дачний) будинок на 190 м.кв., вочевидь – саме той, про який йшла мова - розташований в елітному садово-дачному кооперативі у селі Пульмо на березі Світязю.

А одразу за родиною Степанян має дачу проректор з наукової роботи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки доктор юридичних наук, а за сумісництвом – бізнесмен та власник транспортного підприємства «Транспаксервіс» - професор Яцишин Михайло Михайлович.



Неподалік розташувалася дача 31-річного директора відокремленого підрозділу «Вуглезбут» Державного підприємства «Львіввугілля» Шайтана Олександра Вікторовича. Попри свій молодий вік, він встиг попрацювати заступником директора шахти «Червоноградська».



ЧИТАТИ СТАТТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Світязь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну живуть і що далі.Так розслідуйте,за який кошт придбано майно і хто виділяв земельні ділянки.
Відповісти
вміють красти і на Волині! Молодці.
Відповісти
Важливими є три питання: чи все задекларували з того, що мають; з яких джерел набули; чи сплачували податки відповідно прибуткам.
Відповісти
Митник Степанян - як і всі митники, чесна людина яка ніколи нічого на крала і хабарів не крала. А на маєток він заробив зі своєї державної зарплати.
Відповісти
І так ясно ,раз був митником ,то вже можна сказати ,що злодій і хабарник ,але проблема в іншому ,чи правоохоронні органи спитають цих "бідняків"звідки гроші і не запроторять цю сволоту за грати .
Відповісти
А що митники не такі люди як президент,уряд,Верховна рада,прокуратура і.Т.д.?Що вони не хочуть жити з шиком?
Відповісти
Останні новини
Розповіли, хто живе у волинській «Конча-Заспі»
05 листопад, 2016, 10:00