У Ковелі суд відпустив водія, який збив двох пішоходів

У Ковелі суд відпустив водія, який збив двох пішоходів
Ковельський міськрайонний суд відпустив чоловіка, який своїм авто збив пішоходів.

У матеріалах Ковельської місцевої прокуратури говориться, що водій Opel Vivaro рухався по вулиці Варшавській зі швидкістю 60 км/год і перед перехрестям із вулицею Шевченка допустив наїзд на двох пішоходів, які переходили проїжджу частину дороги по пішохідному переходу, ‒ пише Kowel.com.ua.

У результаті аварії один із пішоходів отримав закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку, закритий перелом ліктя, травми живота та коліна. В обвинувальному акті вказано, що водій грубо порушив Правила дорожнього руху, що спричинило постраждалому середньої тяжкості тілесні ушкодження.

У судовому засіданні від підозрюваного надійшло клопотання з проханням звільнити його від кримінальної відповідальності та закрити кримінальне провадження у зв’язку з каяттям. Чоловік зазначив, що він раніше не судимий, у вчиненому щиро розкаявся, позитивно характеризується, заподіяну шкоду відшкодував у повному обсязі.

Проте підозрюваний був засуджений 23 квітня 2002 судовою палатою Апеляційного суду Рівненської області за ч. 3 ст. 101, ч. 3 ст. 206, ст. 42 Кримінального кодексу України до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років. У серпні 2006 року, згідно з постановою Маневицького районного суду Волинської області, його було умовно-достроково звільнено на два з половиною роки, а судимість знята та погашена.

Прокурор місцевої прокуратури Олександр Омельчук клопотання підтримав та сказав, що є законні підстави для закриття справи.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Володимир Бондар задовольнив клопотання водія, звільнив його від кримінальної відповідальності та закрив провадження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А прав лишили ,чи далі це чмо буде людей давити ?
Відповісти
Останні новини
У Ковелі суд відпустив водія, який збив двох пішоходів
07 листопад, 2016, 13:52