Теплові мережі Волині не повністю готові до опалювального сезону

Теплові мережі Волині не повністю готові до опалювального сезону
У списку Міністерства регіонального розвитку із 10-ти областей, у яких теплові мережі повністю готові до початку опалювального сезону, Волині немає.

Про це 5 жовтня повідомляє інформаційне агентство «Україна Комунальна».

Повністю готові до початку опалювального сезону теплові мережі Дніпропетровської, Івано-Франківської, Житомирської, Миколаївської, Чернігівської, Черкаської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської та Херсонській областях.

Найнижчий рівень готовності, на початок жовтня демонструє Закарпатська область, де ступінь готовності систем до подачі тепла в 2,8 тисяч будинків відзначається в моніторингу Мінрегіону як нульовий. Причина цього полягає в тому, що більшість будинків області переведено на індивідуальне опалення. Низькі показники готовності зафіксовані в Криму (37,2%), Чернівецькій (59,4%), Київській (78,1%), Львівській (80,2%).

Загалом, за даними Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, на 1 жовтня теплоносієм заповнили 91,85% теплопостачальних систем, що дозволить опалити 132,4 тисяч будинків багатоквартирного житлового фонду. Всього до систем централізованого опалення в Україні підключено 144,1 тисяч будинків. З них 15,03 тисяч - житлові об'єкти, де створені об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), у власності муніципалітетів знаходяться 120, 5 тисяч будинків. Решта - відомчі або знаходяться в колективній власності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: опалення
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Теплові мережі Волині не повністю готові до опалювального сезону
05 жовтень, 2012, 12:42