У Луцьку може подорожчати холодна вода

У Луцьку може подорожчати холодна вода
КП «Луцькводоканал» запропонувало проект підвищення тарифів на холодну воду в облцентрі Волині.

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

На КП стверджують, що чинні тарифи – неокупні. Протягом дев’яти місяців цього року «Луцькводоканал» зазнав збитків обсягом 5,6 мільйона гривень.

Тож підприємство оприлюднило повідомлення про намір змінити тарифи на водопостачання та водовідведення. Загалом вартість на ці послуги може зрости більш ніж на чверть.

Поки що ці тарифи на водопостачання та водовідведення у Луцьку для мешканців приватного сектору становлять 9,7 гривні за кубометр, для жителів багатоповерхівок – 10,6 гривні.

У телефонному коментарі ВолиньPost директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук розповів, що це – лише стадія обговорення. «Якщо нацкомісія затвердить нові тарифи, то вони набудуть чинності після Нового року», - сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бугага... Де той кровавий тиран?
Відповісти
І головне, що основна сіра маса, котра складається з пенсів і просто сц*кунів, буде ці тарифи платити - "а то субсидію заберуть"! Досить! Скільки ще раз піднімати будуть? Ні копійкк злодіям, хай загнуться - платимо ж за НЕЯКІСНУ воду - з осадом та іржею. Чи може "пану" Корчуку на Мерса нового не вистачає?
Відповісти
Я думаю що пану не вистачає дійсно на круту машину'і вірю що піднімуть на все'а не лише на воду.і моя Вам порада чухайте з України поки не пізно,бо нею управляє мафія ,яка хоче останні копійки забрати у людей і поставити їх на коліна.
Відповісти
Згоден. Тiльки не хоче поставити, а вже поставила.
Відповісти
Це жах!!куди та Україна котиться в прірву!гнати ту банду з тих посад!тих депутатів мільйонерів'міністрів і всю шайку!злодії,ви знущається над людьми!половина вже виїхала з тої України і ще поїдуть!а як тут жити при такій зарплаті в бідності хіба !!!
Відповісти
А чьо слабо чі що?ми і так вже на сіно перейшли то тепер і сіно стане дорогим будем землю їсти і воду "золоту"пити,можна сказати ,виходячи з тарифів,прямо з мінеральних свердловин мінеральну...з повагою пенсіонер!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку може подорожчати холодна вода
07 листопад, 2016, 18:09