У Шацьку побільшає чиновників

У Шацьку побільшає чиновників
Депутати Шацької селищної об'єднаної територіальної громади затвердили нову структуру органу місцевого самоврядування.

З нового року штат селищної ради суттєво збільшиться. Із ймовірною структурою органу ознайомила депутатів на черговій сесії секретар селищної ради Людмила Цевух, - пише Район.Шацьк.

З її слів, складатиметься вона з апарату ради і виконавчого комітету. В останньому будуть такі відділи: організаційно-правового забезпечення ради (5 штатних одиниць), землевпорядкування та охорони навколишнього середовища (4 штатних одиниці), економічного розвитку, комунального майна, містобудування та архітектури (3 штатних одиниці), гуманітарний (4 штатних одиниці), центру надання адміністративних послуг (ЦНАП, 5 штатних одиниць), фінансово-господарського забезпечення (12 одиниць), а також посади заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючого справами-секретаря виконавчого комітету.

В депутатів під час обговорення питання виникало багато запитань, було внесено певні пропозиції, зокрема про введення окладу діловода в сільських радах, збільшення кількості реєстраторів ЦНАПу (з 2 до 3) та інші. Зрештою, депутати проголосували за структуру в цілому, проте з часом вноситимуть у неї зміни.

Селищний голова Сергій Віннічук анонсував на сесії добудову приміщення селищної ради, зокрема другого поверху будівлі, де зараз розміщений земельний відділ органу місцевого самоврядування, - у зв’язку із збільшенням з нового року штату ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Корито добудують і підлатають свиней побільшало є що їсти...
Відповісти