8-річний злодій угнав чужий велосипед

8-річний злодій угнав чужий велосипед
У Нововолинську 8-річний злодій вкрав велосипед: правоохоронцям знадобилася година, аби встановити, хто викрав велосипед біля приміщення школи мистецтв.

Про це 5 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

До нововолинського міськвідділу міліції звернулася 46-річна місцева жителька із повідомленням про те, що невідома особа поцупила її велосипед. Працівники органів внутрішніх справ встановили, що крадіжку скоїв 8-річний школяр.

Спочатку хлопчина зізнаватись у скоєному не хотів. Розповідав, що крадіжку його змусили скоїти старшокласники, яким він начебто передав двоколісний транспортний засіб. Але пізніше признався, що, вийшовши зі школи мистецтв, побачив припаркований велосипед, який йому дуже сподобався.

Користуючись моментом, що нікого не було у дворі, хлопець осідлав «залізного коня» та поїхав кататися. Але за годину правоохоронці змусили 8-річного крадія повернути велосипед власниці.

Згідно з чинним законодавством, хлопчина ще не досягнув віку, з якого можна притягнути його до відповідальності. Тому на його батьків складено адмінпротокол.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
8-річний злодій угнав чужий велосипед
05 жовтень, 2012, 15:18