7 жовтня на Волині: гортаючи календар

7 жовтня на Волині: гортаючи календар
День народження 7 жовтня святкують одразу два депутати Луцької міської ради Роман Бондарук (на фото) та Анатолій Бірюков.

Також день народження у знаного на Волині майстра вишивки Юрія Савки та члена Національної спілки художників України Олександра Вольського.

Особисте свято цього дня святкуватиме і власний кореспондент газети «День» Наталія Малімон та головний державний податковий інспектор сектора взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області Любов Гараніна.

7 жовтня іменини у чоловіків, яких нарекли Владиславами.

Також у першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти.

ВолиньPost вітає усіх іменинників, а також освітян та бажає міцного здоров’я, кохання, злагоди у родині, творчого натхнення та професійних успіхів!

Цього ж дня у 1253 році відбулась коронація галицько-волинського князя Данила Романовича (Галицького).

7 жовтня 1971 року присвоїли звання почесного лучанина Анатолію Бринському, учаснику партизанського руху на Волині та Михайлу Корчеву, організатору становлення і розвитку харчової промисловості на Волині.

7 жовтня 2004 року помер командир сотні групи «Турів» відтинку «Лиман» Української повстанської армії, багатолітній політкаторжанин, провідник ОУН на Волині Мелетій Семенюк. Він також був заступником голови Всеукраїнського братства ОУН-УПА ім. генерала-хорунжого Романа Шухевича і головою Братства ОУН-УПА Волинського краю ім. Клима Савура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
7 жовтня на Волині: гортаючи календар
07 жовтень, 2012, 08:00