У Луцьку діти змушені «допливати» у садок

У Луцьку діти змушені «допливати» у садок
Луцьким дошкільнятам доводиться «перепливати» калюжі, щоб потрапити в садочок №1 «Лісова казка», що на вулиці Домни Гордіюк, 25.

До навчального закладу ведуть два входи, проте з одного боку зводиться будинок, і на дорозі в дощову погоду утворюється місиво з болота. З іншого – величезні ями, які його вихованці просто перестрибують, ‒ пише Волинське агентство розслідувань.

Батьки скаржаться на погану дорогу, мовляв, у негоду до входу в садочок доводиться «допливати» і їм, і діткам. «Неважливо, яка погода ‒ це сніг чи дощ ‒ в садочок потрапити неможливо. Також люди вигулюють тут собак і не прибирають за ними. Доводиться або обходити, або йти по коліна в болоті», – розповідає мама вихованця садка Катерина Макушевич.

Батьки скаржаться і на погане освітлення біля садочка. Взимку, за їхніми словами, єдиним джерелом світла є вікна будинку.

Батько двох дівчаток Сергій запевняє, що в минулому році в садочку збирали підписи, щоб відремонтувати дорогу, але далі діло не пішло. Чоловік також телефонував на гарячу лінію міського голови. «Я можу дитину на руках перенести. Але моя дружина змушена перевозити в колясці. Як вона має по тому болоту їхати?» – скаржиться він.

У Департаменті житлово-комунального господарства та завідувач дошкільного навчального закладу Тетяна Мех не змогли прокоментувати ситуацію. «Чого Ви до мене телефонуєте? Яке я маю відношення до дороги?» – відреагувала Мех.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще не бачили доїзд (і тротуар водночас) до садочка 36, що біля гімназії 14 район дпз.
Волиньпост, сфоткайте і покажіть цей доїзд після дощу, там вода стоїть на всю ширину дороги!!!
Відповісти
Дорога це не біда.А в 24 днз біда коли вихователь нечує діте.А Галина Іванівна ї захищає.Що робити????????
Відповісти