На Тернопільщині судяться з луцькою фірмою через неякісну дорогу

На Тернопільщині судяться  з луцькою фірмою через неякісну дорогу
Тернопільська служба автомобільних доріг більше року судиться з підрядною організацією «Луцькавтодор-Сервіс» і відмовляється плати цій фірмі за неякісно виконаний ремонт дороги.

Ще у 2012 році Службою автомобільних доріг на виконання робіт підписано договір з підрядною організацією «Луцькавтодор-Сервіс» щодо ремонту дороги Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече на ділянці обходу міста Кременець, - пише Вголос.

За умовами договору планувалось відремонтувати майже 13 кілометрів дороги. Роботи розпочались, однак не були завершені. Служба автомобільних доріг, відповідно, роботи не прийняла. Тобто акти прийому-передачі об′єкту реконструкції підписані не були. Відтак, і не оплачені. Фірма-підрядник подала позов до суду з вимогою оплатити майже 23 мільйонам гривень за «виконані» роботи та ще 12 мільйонів за невчасну оплату.

Судові розгляди тривають вже більше року. За цей час проведено незалежну експертизу «відремонтованої» ділянки автоляху. У висновку експертів чітко вказано: більшість робіт, які за договором повинні були виконуватись, не були здійснені або не відповідають встановленим вимогам.

Окрім того на такого роду ремонтні роботи надається гарантійний термін в межах 6-8 років. Однак, на сьогодні по ділянці, де проводились роботи, вже є значні пошкодження та руйнування покриття, що вказує на неякісну роботу без дотримання технології та незавершені процеси ремонту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Тернопільщині судяться з луцькою фірмою через неякісну дорогу
09 листопад, 2016, 14:57