Володимир: молода сім'я живе в жахливих умовах

Володимир: молода сім'я живе в жахливих умовах
Журналісти зацікавились історією молодої сім’ї, котра розповіла про жахливі умови життя в квартирі, яку отримали як тимчасове житло.

В будинку на вулиці Ковельська, 101 в напівпідвальній двокімнатній квартирі, площею 33 кв.метри, проживає сім’я Марецьких із двома дітьми (старшій дочці 4 роки, меншій – 8 місяців), - пише БУГ.

Жінка розповіла, що квартиру отримала ще її свекруха у 1995-му році як тимчасове житло. У будинку ще є кілька таких квартир і у них всіх одна біда – слизняки, що повзають вночі по квартирі.

Під підлогою у підвалі, зі слів жінки, знаходиться вода, яка дає сирість у квартирі.

“Раніше слизняки були лише на кухні. Тепер я їх помічаю по всій квартирі… Проснулась годувати меншу доньку і наступила на одного. Мій чоловік отримує мінімальну зарплату, я другий раз в декреті поспіль. Як нам вийти із ситуації? Ми звернулись в міську раду, то нам сказали, що в черзі стоїмо 381… Здати це приміщення і орендувати іншу квартиру не виходить…” – розповіла зі сльозами на очах Ольга Марецька.

Деталі в сюжеті:


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не викачати воду, або не зробити гідроізоляцію? З 95 року жити в одній квартирі та не прибрати отой свинарник? Чоловік на мінімалці? Все ясно з ними...
Відповісти
А не хоче один з депутатів мільйонерів'міністрів виділити чи купити іій сім'ї житло??розсипалися вже настроїли домів і дач а сім'ям жити нема де!!
Відповісти
Як вийти з ситуації? Мабуть, ще в один декрет піти.
Відповісти
У цій квартирі приписано ще два брати у яких також є діти. І вони проживають у батьків дружин!! Бо всі разом не вмістяться
Відповісти
А субсидії не буде,так як квартира вісить в воздусі.А ті люди які живуть там,неякіх зусиль не придають для покращення умов проживання,облізлі стіни можна було б поштукатурити,її ЧОЛОВІК працює в Полянського бригадиром.
Відповісти
Останні новини
Шовковський йде з «Динамо»
10 листопад, 2016, 08:35
Володимир: молода сім'я живе в жахливих умовах
10 листопад, 2016, 06:44