Ремонт траси Луцьк-Львів: виникли проблеми з освітленням

Ремонт траси Луцьк-Львів: виникли проблеми з освітленням
Час на облаштування освітлення на автодорозі Луцьк-Львів уже втрачено.

Про це під час наради з питань поточного ремонту дороги заявив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антонян, - повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

За словами Антоняна, практично завершено прокладання третього заключного шару асфальту на дорозі Луцьк-Львів. Результат виконаних робіт вражає, різниця відчутна одразу. Встановлені зупинки, продовжується облаштування з’їздів та пандусів.

Проблемним залишається освітлення на узбіччях, яке не проведено, в тому числі й через погані погодні умови. На жаль, час на виконання цих робіт вже втрачено. Ця проблема також заважає роботі пересувного габаритно-вагового комплексу в районі села Терешківці, який працює щоденно лише у світловий день і за ясної погоди.

Тож перший віце-губернатор Олександр Степанцов запропонував вимагати у виконавця чіткий графік робіт. Якщо він не виконується, то потрібно вимагати пояснень. Адже, освітлення має бути зроблене в цьому році, фінансування для цього достатньо, бо в наступному році будуть нові роботи і нові об’єкти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ремонт траси Луцьк-Львів: виникли проблеми з освітленням
10 листопад, 2016, 12:10