Амбітні плани луцької «Супернови»: комерційний центр і максимум комфорту

Амбітні плани луцької «Супернови»: комерційний центр і максимум комфорту
У житловому комплексі "Супернова" будуть не тільки багатоквартирні будинки, але й комерційний центр, який забезпечуватиме комфорт для мешканців.

Сьогодні зводять три перші будинки. Всього ж їх запланували 8, концепцію 5 будівель ще обговорюють. Зате автори проекту вже визначилися з проектом комерційного центру, який входитиме в житловий комплекс, - розповів у інтерв'ю Волинь24 директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

У комерційному центрі будуть всі заклади, потрібні для комфортного життя в мікрорайоні. "Він займе три перші поверхи будинку. Там буде супермаркет. Кафе. Спорткомплекс. Аптека. Салон краси. Хімчистка. І, можливо, навіть медичний центр", - каже він.

"Ми плануємо усе наперед. Ще до початку будівництва знатимемо, які саме компанії займуть комерційні приміщення. Відтак розплануємо площі з максимальним врахуванням потреб і побажань цих компаній: скільки має бути приміщень, де мають бути виходи, який поверх буде займати певний заклад… Розплануємо усе до дрібниць, аби обслуговування було на найвищому рівні", - додав директор компанії.

Які компанії отримають право розташувати свої об'єкти в комерційному центрі стане відомо пізніше. За словами Андрія Разумовського, поки тривають переговори.

"Що точно сьогодні уже знаю – це будуть найкращі представники своєї галузі", - запевнив він.

Будівництво центру планують розпочали навесні 2017-го. "Тоді ж розпочнемо будівництво двох наступних десятиповерхівок на один під’їзд – таких же, які ті три, що сьогодні будуються", - каже директор компанії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Амбітні плани луцької «Супернови»: комерційний центр і максимум комфорту
10 листопад, 2016, 13:15