Аварія в Луцьку: дівчина потрапила під колеса Geely на «зебрі»

Аварія в Луцьку: дівчина потрапила під колеса Geely на «зебрі»
У Луцьку поблизу історичного факультету СНУ імені Лесі Українки трапилася ДТП: Geely збив дівчину на пішохідному переході.

Про це пише інформагентство Волинські новини.

Як повідомили очевидці, водій їхав на високій швидкості і не встиг загальмувати на слизькій від дощу дорозі. Дівчина, зі слів водія, переходила дорогу хоч і по «зебрі», але в навушниках.

«Швидка приїхала приблизно через 5 хвилин. Дівчина спочатку лежала нерухомо, згодом відкрила очі, проте нічого не могла сказати, була в шоковому стані», - повідомила свідок ДТП.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останнім часом в мене якась люта ненависті до більшості водіїв , летять і добре знають , що дорога слизька, попереду зебра, видимість теж не найкраща в таку пору , чим думають ??? І яка різниця чи дівчина йшла в навушниках, чи хоч в в темних окулярах, людина може і з вадами зору і слуху йти , вона переходить в встановленому місці !!!! Це водії мають зупинятись ше за пару метрів !!!!!!!!!
Відповісти
А коли вже пішоходи зрозуміють, що перш ніж стати на пішохідний перехід, треба глянути вліво, щоб побачити, як далеко є автомобіль. Хоча людям, які не водять автомобіль, цього мабуть не зрозуміти. Як на мене, мінімум у 70% випадків які трапляються на пішохідних переходах, винні самі пішоходи:(
Відповісти
А КОЛИВЖЕ ТІ ПІШОХОДИ БУДУТЬ ДУМАТИ ЩОСЬ ГОЛОВОЮ?А НЕ ЛІЗТИ .ПІД КОЛЕСА НУ І,ЩО ШО ЗЕБРА ПО СТОРОНАМ ТАКОЖ ТРЕБА ДИВИТИСЬ!!!!
Відповісти
Для ідіотів водіїв:Тільки пішохід став однією ногою на "зебру",то це сигнал водію,що потрібно зупинитись.І він добре знає,що там перехід(нехай дивиться знаки,а не розмовляє по телефону),а отже повинен зменшити швидкість.
Відповісти
Щось мені ситуація в місті дуже і дуже не подобається. Якщо будем так рухатись далі, то в Луцьку буде повний безпредєл. На поліцію і інші структури ніхто не зважає. Хоча й ті свою роботу роблять на 3 бали з десяти. В даний час люди повині бути дуже і дуже обережні.Берегти себе і надіятись тільки на себе.
Відповісти
А де фото БМВ? Я бачу тільки фото Geely
Відповісти
ще одна полішка довела, що можна не дивитись по сторонам і заткнути вуха. тепер все життя переходитиме дорогу з дрожжю в колінах. понаєхало!
Відповісти
Як теж водій скажу вам, що немає культури на дорозі, як у водіїв тка і у пішоходів... як переходять дорогу то стадом, пропустив одних а вони ще пару хвилин підбігають, особливо біля цуму... Перед тим як переходити дорогу, зупинись роздивись по сторонам, навіть якщо машина їхатиме 50 км вона не зупиниться за 2-5 метрів.. До того ж вважайте трішки, різке гальмування зараз теж може призвести до ДТП, водій що рухається по заду теж може не зреагувати вчасно.. Для того щоб вас бачили на пішохідному переході зупиніться принаймні і подивться по бокам, а у нас пруть не дивлячиь ще й вдодадоток мобільний чи навушники у вухах.. а потім винні лише водії.. Впевнений що водій їхав кілометрів 50-60 на тому участку дороги особливо не попреш, по перше кільце, по друге складне перехрестя... оцінювати дорожну обстановку повинен не лише водій а й пішохід, це єдине що він повинен зробити, а у водія набагато більше маніпуляцій і уваги на все, не лише на пішоходів...
Відповісти
Яке БМВ? Ви читати навчіться хоча б, перед тим, як писати... В вашому ж джерелі написано "водій Geely"!!!
Відповісти
Для ідіотів-пішоходів: на слизькій дорозі сраку зупинити легше, ніж автомобіль! І якшо ідіот-пішохід вже і став однією ногою на перехід - це не означає шо треба ломитись через дорогу як в ту ж сраку ранений олень.
Відповісти
Я в шоці від цих коментів. Як не крути завжди винен водій. Як таке навіть в голову може прийти "невідомо звідки зявився на пішоході" - він для того і зроблений щоб там переходити а вони вибачте ,,дараси поспішають невідомо куди. Вчить правила дорожнього руху, і ми не в лісі живемо. !!!
Відповісти
всі водії пишуть, що треба чекати поки машина зупиниться. так от, пішоходи будуть вічно стояти, тому що НІХТО не зупиниться. згадайте школяра, який переходив дорогу на Огієнка - він довго стояв і жоден не зупинився. в людей немає жодної поваги один до одного(((
Відповісти
І не на польських номерах, як то так??
Відповісти
Та просто дура, хоч на пішоході але дивитись треба. А то валять (ще й на нерегульованих) як теля... Та й місце там таке, що водій просто не міг там швидко їхати. Добре що все обійшлося.
Відповісти
Шановні водії, вивчіть правила дорожнього руху і навчіться їздити!!!Кожного дня в місті по декілька аварій і це при тому, що наше місто не велике, куди ви поспішаєте, сісти в тюрму?!!!Женетеся по тій дорозі, не дивитесь куди їдите, чесно кажучи і по тротуару біля дороги страшно вже ходити і навіть на зупинці стояти, бо як не стовп заїде, то в білборд, то п'яне на тротуар виїде,і на світлофорах "проскакуїте", на переходах одне зупиниться, а інше валить і догадайся чи воно зупиниться чи на тебе наїде!!!А скільки ще аварій в місті, коли машина в машину врізалась, тут тоже може пішоходи винні?!В вас немає поваги ні до інших водіїв , ні до пішоходів!Не захищаю звичайно людей , які як "телята" перебігабть дороги, таких тоже багато!Але все ж таки це місто, а не автошлях і на переходах потрібно зупинятись, бо завтра і ви там можете переходити дорогу чи ваші діти і хтось вас не побачить чи не встигне притормозити!!!
Відповісти
Да,точно,а де польські номера?Писали коменти,що авто на PL номерах роблять погоду на автошляхах.А то GEELY AMG на укртаблах.
Відповісти
Може там варто подумати про можливість "лежачого поліцейського"? Щось там завжди стрьомно переходити щоб лежачих було побільше в місті. Все таки - скоро зима і дорога буде ще складнішою.
Відповісти
Останні новини
Аварія в Луцьку: дівчина потрапила під колеса Geely на «зебрі»
10 листопад, 2016, 23:32