Луцькі спортсмени привезли 7 медалей із турніру з тайського боксу

Луцькі спортсмени привезли 7 медалей із турніру з тайського боксу
Луцькі спортсмени, які тренуються у бійцівському клубі «PITBULL» привезли із «Кубка міста Києва» з тайського боксу 3 золоті медалі та 4 «бронзи».

Змагання відбулися у Броварах на Київщині.

У різних вагових та вікових категоріях тут мірялися силами 190 спортсменів, які представляли 8 регіонів України та Молдову. Волинь на турнірі представляли 9 учасників.

«Молодші діти вразили на своїм бажанням змагатися, вони виступали на адреналіні. У них були дійсно складні суперники, а наші хлопці поїхали на змагання вперше. Не зважаючи на це вони показали себе дуже добре», - розповів тренер та спортсмен Роман Демчук.

Отож, у серед учасників віком 9-10 років у ваговій категорії до 28 кілограмів дві бронзи завоювали Данило Христюк та Тимофій Мамчур. 7-річний Іван Бєлік у категорії до 24 кілограмів відвоював золоту медаль. Третє місце сере юнаків віком 15-16 років завоював Олександр Іщук.

У ваговій категорій 75 кілограмів Андрій Гурський виборов бронзову медаль. Роман Демчук та Сергій Снитюк стали кращими у категорії 81 кілограм і завоювали золоті медалі.

«Хлопці молодці, бо починають тренуватися з юного віку. Якщо вони продовжуватимуть тренуватися, то зможуть досягти високих результатів. Вони мають серйозний потенціал», - підсумував Демчук.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі спортсмени привезли 7 медалей із турніру з тайського боксу
12 листопад, 2016, 05:28