Волинські волонтери повезли на Схід благодійний вантаж

Волинські волонтери повезли на Схід благодійний вантаж
Із Театрального майдану Луцька на передову відправили автомобіль фонду «Серце патріота», завантажений теплими речами, запчастинами, продуктами та адресними посилками для бійців. Окрім того, повезли й адресні посилки для дітей загиблих та поранених бійців зі Сходу.

Волонтери вирушили 11 листопада.

Для благодійників із громадської організації «Серце патріота» це вже 133-я поїздка на Схід. Цього разу гуманітарний вантаж повезуть у Попасну, Станицю Луганську, Новий Айдар, Щастя та Слов’янськ, завітають також на позиції до бійців 14-ої бригади.

«Такий напрямок вибрали, аби захопити якнайбільше населених пунктів. Ми написали про поїздку у Facebook і багато людей передають нам адресні посилки», - розповів керівник волонтерського центру Сергій Балицький.

Тож, цього разу везуть теплі речі, продукти харчування, запчастини для ремонту автомобілів. Окрім того, зібрали 10 адресних посилок для дітей загиблих та поранених бійців. У посилках - теплі речі, солодощі, продукти та малюнки волинських діток.

«Ми телефонували і уточнювали, якого віку дитина, якого зросту та підбирали одяг», - додав Балицький. Такі посилки на Схід везуть вже 4 раз.

За словами волонтера, початково планували їхати пізніше, проте Ківерцівська громада дуже швидко назбирала продукти, а школярі сплели для бійців маскувальну сітку.

Допомогу повезуть троє волонтерів із Ківерців, для кожного з яких це вже понад 20-та поїздка. За словами волонтера Сергія Гетманчука, люди дуже організовано поставилися до збору, тож кожен допоміг, хто скільки міг.

«Із сільських рад позбирали, тому ми від їхнього імені доставляємо чергову допомогу… Закликаю усіх бути небайдужими і разом до перемоги!»» - додав Гетманчук.

Зі Сходу волонтери привезуть для школярів, які активно долучалися до допомоги, підписані прапори.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери повезли на Схід благодійний вантаж
11 листопад, 2016, 16:07