Депутат повідомив, хто розгромив кабінет ректора ЛНТУ

Депутат повідомив, хто розгромив кабінет ректора ЛНТУ
Двоє з трьох чоловіків, які незаконно проникли в кабінет ректора Луцького національного технічного університету Петра Савчука, причетні до правоохоронних структур. Їхні імена ‒ Юрій Хилюк та Василь Котик, ‒ стверджує голова фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді В'ячеслав Рубльов.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

«З власних джерел стало відомо, що двоє з трьох зловмисників мають стосунок до правоохоронних структур. Їхні імена – Юрій Хилюк та Василь Котик. Один із них ‒ начальник відділу по боротьбі з хабарництвом, а інший – технічний працівник. Сподіваємось, що їхнім діям дадуть належну оцінку, і ми зрозуміємо відповідно до чиїх наказів вони працювали», ‒ заявив Рубльов.

Один із підозрюваних
Один із підозрюваних


Нагадаємо, вчора невідомі особи у позаробочий час проникли у кабінет ректора Луцького національного технічного університету, депутата облради Петра Савчука. Голова фракції «УКРОП» у Волинській облраді В'ячеслав Рубльов стверджує, що в нього є підозра про причетність нападників до правоохоронних органів.

Натомість в.о.очільника волинської поліції Петро Шпига заявляє, що затримані у приміщенні Луцького національного технічного університету особи, які проникли туди ввечері 9 листопада, не є співробітниками ГУНП в області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
від бракоробів освіти та якоїсь там навуки...
Відповісти
А до чого тут в усіх ЗМІ Рубльов? Він адвокат? Він же УКРОП паплюжить своїми "розумними" коментами! Мабуть був сигнал на Савчука і хотіли встановити апаратуру відповідні органи, правда лоханулись по повній, але чому скрізь Рубльов все розповідає? :) Мабуть Савчук як сливка в ду...і, а партія прикриває? Ну це ганьба повна!!!
Відповісти
ЦЕ ДІЙСНО ТАК ДО ЧОГО ТУТ РУБЛЬОВ "УКРОП" ТОДІ ВЖЕ ВСІМ ЯСНО ЗА КИМ САВЧУК ПРИКРИВАЄТЬСЯ.
Відповісти
Останні новини
Депутат повідомив, хто розгромив кабінет ректора ЛНТУ
11 листопад, 2016, 17:18